Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην πρώτη τους κοινή συναυλία, οι Μπράιαν και Ρότζερ Iνο ανεβαίνουν στη σκηνή του Ηρωδείου για να ερμηνεύσουν κομμάτια από το άλμπουμ τους «Mixing Colors» καθώς και παλαιότερες συνθέσεις τους. Στις 9.30 μ.μ., Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Eνα μουσικό ταξίδι με τίτλο «Από το εγώ στο εμείς» και κομμάτια από παλαιότερες δισκογραφικές δουλειές της αλλά και από τον επερχόμενο δίσκο της θα παρουσιάσει η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Faliro Summer Theater. Στις 9.15 μ.μ., Μωραϊτίνη 2.

Οι αριστοφανικοί «Oρνιθες» παρουσιάζονται από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος στο υπαίθριο θέατρο Φρόντζου στα Ιωάννινα, σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα. Παίζουν οι Ταξιάρχης Χάνος, Γιάννης Σαμψαλάκης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Κλειώ-Δανάη Οθωναίου κ.ά. Στις 9 μ.μ., Λόφος Αγίας Τριάδας.

Αντλώντας υλικό από το δοκίμιο «Νομαδική σκέψη» του Ζιλ Ντελέζ και με αναφορές στον απελευθερωτικό αγώνα των Παλαιστινίων, η χορευτική παράσταση του Σπύρου Κουβαρά «Ρίζωμα [Ρέκβιεμ για τον μη-τόπο]» παρουσιάζεται στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών. Στις 9 μ.μ., Ρωμαϊκή Αγορά.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης συμμετέχει στο φετινό Φεστιβάλ Λουτρακίου με μια συναυλία στο γυμνάσιο της πόλης, όπου θα ερμηνεύσει τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του καθώς και κομμάτια αγαπημένων συνθετών. Στις 9.30 μ.μ., Σωκράτους 18.

Η ομάδα bijoux de kant παρουσιάζει στην Κέρκυρα το ηρωικό δράμα του Αθανάσιου Χριστόπουλου «Αχιλλεύς». Σκηνοθετεί ο Γιάννης Σκουρλέτης. Στις 9 μ.μ., Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή