Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η παράσταση του Θεάτρου Τέχνης «Το Γεφύρι της Αρτας», που αναφέρεται στη διαχρονική βία κατά των γυναικών, παρουσιάζεται απόψε στο Βεάκειο, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη. Παίζουν οι Κατερίνα Λυπηρίδου, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Θοδωρής Σκυφτούλης και Αμαλία Τσεκούρα. Στις 9 μ.μ., Ηρακλείου 13.

Η παράσταση «Tango vs Flamenco Pasiones», μια συνάντηση του αργεντίνικου τάνγκο με το ισπανικό φλαμένκο, παρουσιάζεται απόψε στο Ηρώδειο, σε σκηνοθετική επιμέλεια του Κωνσταντίνου Φάμη, μουσική διεύθυνση του Ρόμαν Γκόμεζ και με τη συμμετοχή 17 χορευτών. Τραγουδούν οι Σαβίνα Γιαννάτου και Αλφρέδο Τεχάδα. Στις 9 μ.μ., Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου της με τίτλο «Ο κόσμος σου», η Νεφέλη Φασούλη ανεβαίνει στην Ταράτσα του Gazarte για μια σόλο εμφάνιση, στο πλαίσιο των Upstrairs Sessions της United We Fly. Στις 9.30 μ.μ., Βουτάδων 34.

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Θωμά Κοροβίνη «Ο γύρος του θανάτου», η παράσταση «Αρίστος», με θέμα τη ζωή του Αριστείδη Παγκρατίδη, του φερόμενου ως «δράκου του Σέιχ Σου», ανεβαίνει στο θέατρο «Θανάσης Βέγγος», σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαγεωργίου. Παίζουν οι Φιλαρέτη Κομνηνού, Γιάννης Λεάκος, Ιωάννης Αθανασόπουλος. Στις 9.15 μ.μ., Πελοποννήσου 173.

Οι Χαΐνηδες εμφανίζονται τη Δευτέρα στο Faliro Summer Theater, για μια συναυλία με αγαπημένα τους τραγούδια αλλά και κομμάτια από τη νέα δισκογραφική δουλειά τους, με τίτλο «Βάρδα φουρνέλο». Στις 9 μ.μ., Μωραϊτίνη 2.

Ο Ισπανός χορογράφος Μάρκο Μοράου και η ομάδα La Veronal παρουσιάζουν τη Δευτέρα και την Τρίτη στο Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου την παράσταση «Pasionaria / Το λουλούδι του πάθους», που σχολιάζει τη συναισθηματική αποξένωση, τον ατομικισμό και τη στρεβλή πρόοδο των σημερινών κοινωνιών, κινούμενη στο μεταίχμιο θεάτρου και χορού. Στις 9 μ.μ., Πειραιώς 260.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή