Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Locomondo ανεβαίνουν στη σκηνή του Faliro Summer Theater για ένα μουσικό πρόγραμμα που αναμειγνύει τη ρέγκε, τη σκα, τη λάτιν και το ροκ με τους ελληνικούς παραδοσιακούς ρυθμούς. Στις 9 μ.μ., Μωραϊτίνη 2.

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Καποδίστριας: Μονόδραμα μιας μυστικής ζωής» παρουσιάζεται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, σε σύνθεση Καλλιόπης Τσουπάκη, σκηνοθεσία Θέμελη Γλυνάτση και μουσική διεύθυνση Νίκου Βασιλείου. Ερμηνεύουν οι Τίμος Σιρλαντζής και Μαριλένα Γερμανού. Στις 8.30 μ.μ., Συγγρού 364.

Πέντε έργα ηλεκτρονικής μουσικής και μία οπτικοακουστική εγκατάσταση που αντλούν υλικό από τη μουσική του παρελθόντος, περιλαμβάνει ο κύκλος Chronotopia, που παρουσιάζεται στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Στις 8 μ.μ., Πειραιώς 260.

Αφιερωμένη στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη, η παράσταση «Επέστρεφε στην ποίηση» ανεβαίνει στο Μέγαρο Μουσικής. Ερμηνεύει η Μαρία Φαραντούρη και απαγγέλλει ο Δημήτρης Καταλειφός. Στις 8.30 μ.μ., Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

Η παράσταση θεάτρου ντοκιμαντέρ «Τα ταξίδια της Πηνελόπης», με πραγματικές ιστορίες γυναικών που έχουν συνδέσει τη ζωή τους με άνδρες ναυτικούς, παρουσιάζεται μέχρι τις 3 Οκτωβρίου στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ, σε σκηνοθεσία της Μάρθας Μπουζιούρη. Στις 9 μ.μ., Πύλη Ε2.

Μουσικές από Αμερική, Αφρική και Ελλάδα, καθώς και κορυφαία ονόματα της ελληνικής τζαζ σκηνής, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Autumn Jazz Fest που φιλοξενείται στο θέατρο Τζένη Καρέζη. Απόψε επί σκηνής ο Mc Yinka. Στις 9 μ.μ., Ακαδημίας 3.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή