Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και σε μαρτυρίες ανθρώπων που έπεσαν θύματα trafficking, η παράσταση «Εμπόριο»παρουσιάζεται από τον Κοραή Δαμάτη και τη Θεατρική Ομάδα Ανδρομέδα στο Θέατρο Radar, έως τις 21 Νοεμβρίου. Στις 9 μ.μ., πλ. Αγίου Ιωάννη και Πυθέου 93.

Στο πλαίσιο της δράσης «Επιτελεστικές συναντήσεις» που πραγματοποιεί ο χώρος «Υλη» ως μέρος ενός ανοιχτού υβριδικού προγράμματος με βασικό θεματικό κορμό την «Ανεξαρτησία» η Ελισάβετ Σφυρή και η Δέσποινα Χαριτωνίδη παρουσιάζουν απόψε τις περφόρμανς «ichotomy»και «jimon Says» αντίστοιχα. Στις 8 μ.μ., Πειραιώς 1.

Η ατομική έκθεση της Ρένας Παπασπύρου με τίτλο «Σκιές»και με έργα της από τη δεκαετία του ’70 και από την ενότητα «Επεισόδια στην Υλη» πολλά από τα οποία παρουσιάζονται για πρώτη φορά, φιλοξενείται έως τις 4 Δεκεμβρίου στην γκαλερί Eleftheria Tseliou. Από τις 12 το μεσημέρι, Ηρακλείτου 3.

Οι Swingin’ Cats ανεβαίνουν στη σκηνή της Ταράτσας του Gazarte για μια συναυλία με αγαπημένα τραγούδια τους, ακυκλοφόρητο υλικό και ξεσηκωτικές διασκευές γνωστών κομματιών σε ρυθμούς σουίνγκ. Στις 9.30 μ.μ., Βουτάδων 34.

Η διαχρονική σάτιρα του Δημήτρη Ψαθά «Ξύπνα Βασίλη» σε σκηνοθεσία Αρη Μπινιάρη, εντάσσεται στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου και παρουσιάζεται για αυτή τη σεζόν στο Θέατρο Ιλίσια. Στις 9 μ.μ., Παπαδιαμαντοπούλου 4.

Ενα αφιέρωμα στον Φρανκ Σινάτρα και στις διαχρονικές επιτυχίες του παρουσιάζουν στο Café του Νομισματικού Μουσείου ο τραγουδιστής της τζαζ Αλέξανδρος Αφολτέρ και η μπάντα του. Στις 9 μ.μ., Πανεπιστημίου 12.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή