Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο θεατρικό έργο της Ηρώς Μπέζου, «Οι ναυαγοί», με ήρωες έναν νεαρό δημοσιογράφο, έναν καταξιωμένο συγγραφέα και την ανήλικη κόρη του, ανεβαίνει στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης, σε σκηνοθεσίατης συγγραφέως και του Γιάννη Παπαδόπουλου. Παίζουν οι Σοφία Κόκκαλη, Γιάννος Περλέγκας και Μιχάλης Τιτόπουλος. Στις 9 μ.μ., Πεσμαζόγλου 5.

Εργα των Φίλιππου Σακαγιάν, Νικόλα Τζώρτζη, Γιώργου Απέργη και Ιάννη Ξενάκη θα ερμηνεύσει, σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση, το Ergon Ensemble, στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών «Ο επαναπατρισμός της Διασποράς». Διευθύνει ο νεαρός Ιάπωνας μαέστρος Μουσάσι Μπάμπα. Στις 8.30 μ.μ., Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

Η γκαλερί Genesis παρουσιάζει στην ψηφιακή πλατφόρμα Art Athina Viewing Rooms, αλλά και στον φυσικό χώρο της,την ομαδική έκθεση «Στην τέχνη και στην αγάπη το ένστικτο είναι αρκετό», με έργα δεκαπέντε καλλιτεχνών της. Από τις 12 το μεσημέρι, Χάριτος 35.

Το Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» παρουσιάζει την όπερα του Τζοακίνο Ροσίνι «Le Siège de Corinthe», με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, υπό τον Γιώργο Πέτρου. Ερμηνεύουν οι Ναχουέλ ντι Πιέρο, Τζον Ιρβιν, Χριστίνα Πουλίτση κ.ά. Στις 8 μ.μ., Ακαδημίας 59.

Η παράσταση «9.25», μια αλληγορία για το πέρασμα του χρόνου, παρουσιάζεταιστο θέατρο Ροές από την ομάδα χορού και ακροβασίας «Κι όμΩς κινείται». Στις 9 μ.μ., Ιάκχου 16.

Οι Σουηδοί Cult of Luna, ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα του σκληρού ήχου, ανεβαίνουν στη σκηνή του Fuzz Club, γιαμια συναυλία με τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας τους. Στις 8.30 μ.μ., Πειραιώς 209.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή