Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γραμμένο τον 17ο αιώνα, το διαχρονικό έργο «Φουέντε Οβεχούνα» του Ισπανού Λόπε δε Βέγα παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Ελένης Ευθυμίου. Παίζουν οι Νίκος Χατζόπουλος, Βασιλική Τρουφάκου, Γιώργος Κριθάρας, Τάσος Δημητρόπουλος, Λωξάνδρα Λούκας κ.ά. Στις 7.30 μ.μ., Αγ. Κωνσταντίνου 22-24.

Αινιγματικά, ατμοσφαιρικά τοπία, χωρίς προδιαγεγραμμένη αρχή και τέλος, που υπογραμμίζουν τη σημασία των αθέατων σημείων της βιωμένης πραγματικότητας, περιλαμβάνει η ατομική έκθεση του Αριστομένη Θεοδωρόπουλου με τίτλο «Εξω», που φιλοξενείται στο Κέντρο Τεχνών Μετς. Από τις 6 μ.μ., Ευγενίου Βουλγάρεως 6.

Το νέο του βιβλίο με τίτλο «Μισό παιδί», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη, παρουσιάζει απόψε στο café των καταστημάτων Public στο Σύνταγμα, ο Αύγουστος Κορτώ. Στις 8.30 μ.μ., Καραγεώργη Σερβίας 1.

Μουσικός της ηλεκτρονικής σκηνής, συνθέτης, παραγωγός, αλλά και εικαστικός, ο Γερμανός Κρίστιαν Λέφλερ έρχεται απόψε στο Fuzz Live Music Club για μια συναυλία με ήχους minimal, deep house και ambient. Μαζί του ο Parra for Cuva. Στις 8.30 μ.μ., Πειραιώς 209.

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γκαζμέντ Καπλάνι, η παράσταση «Λάθος χώρα» φιλοξενείται από σήμερα στο Θέατρο Πόρτα, σε σκηνοθεσία του Παντελή Φλατσούση. Με τους Μπλερίμ Δαμπιράι, Μάριο Μπανούσι και Αλεξάνδρα Χασάνι. Στις 9 μ.μ., Μεσογείων 59.

Η παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο», ένα έργο του Ακη Δήμου για τους Ελληνες της Κωνσταντινούπολης και τα γεγονότα του 1955, παρουσιάζεται στο Θέατρο Βεάκη, σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου. Στις 7 μ.μ., Στουρνάρη 32.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή