Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντλώντας έμπνευση από τα επαρχιακά κέντρα διασκέδασης και τα ηλεκτρισμένα πανηγύρια της δεκαετίας του ’80, η μουσική παράσταση «Eνα Eνα» παρουσιάζεται από τον Θανάση Δεληγιάννη και την ολλανδική ομάδα «Ι/Ο» στον εκθεσιακό χώρο της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση. Στις 10 μ.μ., Συγγρού 107.

Το βιβλιοπωλείο Ιανός και οι εκδόσεις Μεταίχμιο παρουσιάζουν αύριο το βιβλίο του Αντώνη Κλάψη «1974 – Μεταπολίτευση». Θα μιλήσουν ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκος Αλιβιζάτος και ο υφυπουργός Παιδείας Aγγελος Συρίγος. Εισαγωγικό σχόλιο θα κάνει ο δημοσιογράφος Αλέξης Παπαχελάς. Στις 7.30 μ.μ., Σταδίου 24.

Τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του, που προσεγγίζονται με διάθεση πειραματισμού, αλλά και υλικό από τον επερχόμενο δίσκο του, θα παρουσιάσει απόψε στο Gazarte Roof Stage ο Παύλος Παυλίδης. Στις 9.30 μ.μ., Βουτάδων 34.

Η ατομική έκθεση του Γιάννη Στεμπίλη υπό τον τίτλο «She», με έργα σκαλισμένα και λαξευμένα σε μέταλλο, που επιχειρούν να μας επανασυστήσουν κορυφαίες γυναικείες μορφές από το πεδίο της Ιστορίας, της πολιτικής, των τεχνών κ.ά., φιλοξενείται στην γκαλερί ArtZone 42. Από τις 11 π.μ., Βασ. Κωνσταντίνου 42.

Βασισμένη σε μια θεατρική διασκευή του ομώνυμου αριστουργήματος του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, που υπέγραψαν οι Μέριλιν Καμπλ και Κερτ Κολούμπους, η παράσταση «Eγκλημα και τιμωρία» ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σε σκηνοθεσία Oλιας Λαζαρίδου. Στις 7.30 μ.μ., Ηρώων Πολυτεχνείου 32.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή