Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ροκ μιούζικαλ του Λιβανέζου Ράεντ Γιασίν «The sea between my soul», μια παράσταση μαύρου χιούμορ σε μουσική και στίχους του Αλαν Μπίσοπ, παρουσιάζεται έως την Κυριακή στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Στις 8 μ.μ. και στις 10 μ.μ. Λ. Συγγρού 107.

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει από σήμερα, στο φουαγιέ της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, το «Σπίτι της Μπερνάρντα Αλμπα» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, σε σκηνοθεσία Εύης Σαρμή. Στις 9 μ.μ. Εθνικής Αμύνης 2.

Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Τάκης Θεοδωρόπουλος συνομιλεί με τον ομότιμο καθηγητή Πολιτικής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Περικλή Βαλλιάνο, σε μια εκδήλωση με θέμα «Λογοτεχνία – Ποίηση: Το Μυθιστόρημα: Ασκηση εθνικής αυτογνωσίας», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στην Ελληνοαμερικανική Ενωση. Στις 7 μ.μ. Μασσαλίας 22.

Ο Γιώργος Μεράντζας επιστρέφει από αυτή την Κυριακή στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για μια σειρά συναυλιών με κομμάτια από τις συνεργασίες του με σημαντικούς δημιουργούς, καθώς και με τραγούδια από τον πρόσφατο δίσκο του, «Κόσμε που να σε γυρίσω». Στις 9 μ.μ. Λ. Συγγρού 143.

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Ρομπέρτο Μπολάνιο, η παράσταση «Φυλαχτό», σε σκηνοθεσία της Μάγδας Κόρπη και ερμηνεία της Αγγελικής Παπαθεμελή, ανεβαίνει από τη Δευτέρα στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων – «Λευτέρης Βογιατζής». Στις 9 μ.μ. Κυκλάδων 11.

Τραγούδια από τα άλμπουμ «Μυστικές χορευτικές κινήσεις» και «Θα καταστρέψω τον κόσμο» παρουσιάζει απόψε, στη σκηνή του Six D.o.g.s., το συγκρότημα «Παιδί Τραύμα». Στις 9.30 μ.μ. Αβραμιώτου 6-8.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή