Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τρίπτυχο σύγχρονου χορού «Human Behaviour» παρουσιάζεται από το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στην Εναλλακτική Σκηνή της και σε χορογραφίες των Γιάννη Μανταφούνη, Κωνσταντίνου Ρήγου και Ερμίρας Γκόρο. Στις 8.30 μ.μ., Συγγρού 364.

Eνα αφιέρωμα στον Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, μέσα από τις μελοποιήσεις των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη και Γιώργου Κουρουπού, παρουσιάζει το Iδρυμα Θεοχαράκη. Συμμετέχουν οι Τάσης Χριστογιαννόπουλος (τραγούδι), Θανάσης Αποστολόπουλος (πιάνο) και Ιουλίτα Ηλιοπούλου (απαγγελία). Στις 8.30 μ.μ., Βασ. Σοφίας 9 και Μέρλιν.

Βασισμένη στο ομώνυμο αριστούργημα του Τζον Στάινμπεκ, η παράσταση «Aνθρωποι και ποντίκια», σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπισμπίκη, συνεχίζεται στον Τεχνοχώρο Cartel. Παίζουν οι Δημήτρης Δρόσος, Eρρικα Μπίγιου, Στέλιος Τυριακίδης, ο σκηνοθέτης κ.ά. Στις 9 μ.μ., Λεγάκη 7.

Το γυναικείο φωνητικό συγκρότημα Les Trois Femmes (Τατιάνα Μιχαηλίδου, Μαντώ Παναγιωτάκη, Μύρτα Σακελλαρίου) παρουσιάζει στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express μια μουσική βραδιά που αναβιώνει την ατμόσφαιρα του Μεσοπολέμου μέσα από τις συνθέσεις των μεγάλων δημιουργών της εποχής. Στις 8.30 μ.μ., Κωνσταντινουπόλεως και Αμφιπόλεως.

Η ομαδική έκθεση «Βροχή», με έργα δεκαπέντε εικαστικών που συνομιλούν με το θέμα του τίτλου, φιλοξενείται στον χώρο τέχνης «ΣΤΟart Κοραή». Από τις 10 π.μ., Κοραή 4.

Η παράσταση «Oνειρο ή Εφιάλτης; Ξυπνήστε! Εξι μικρές ιστορίες του Aντον Τσέχοφ» ανεβαίνει στο Θέατρο Φούρνος, από την Εταιρεία Θεάτρου «Παίκτες». Σκηνοθετεί η Μαρία Σάββα. Στις 9 μ.μ., Μαυρομιχάλη 168.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή