Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το έργο «Φαίδρας έρως» της Σάρα Κέιν επιστρέφει σήμερα και αύριο στο θέατρο Σφενδόνη, σε σκηνοθεσία της Αντζελας Μπρούσκου. Παίζουν οι Παρθενόπη Μπουζούρη, Τζέο Πακίτσας, Τσιμάρας Τζανάτος και Νατάσα Εξηνταβελώνη. Στις 9 μ.μ., Μακρή 4.

Η ατομική έκθεση της Καπουάνι Κιουάνγκα με τίτλο «Deposits» και με έργα που εξετάζουν την επιστημολογία της βοτανικής και τη σχέση της με χειρονομίες αντίστασης, φιλοξενείται στην γκαλερί State of Concept Athens. Από τις 4.30 μ.μ., Τούσα Μπότσαρη 19.

Το ιστορικό δράμα «Καραϊσκάκης: Ο παρεξηγημένος ήρωας» του Γιάννη Κωσταρά παρουσιάζεται στο Θέατρο της Ημέρας, σε σκηνοθεσία Μάνου Αντωνίου. Τη μουσική επένδυση υπογράφουν οι Ζωή Τηγανούρια και Στέλιος Γενεράλης. Στις 8.15 μ.μ., Ν. Γεννηματά 2.

Την έννοια της φιλίας με αφορμή τη 200ετηρίδα της Ελληνικής Επανάστασης πραγματεύεται η ομαδική εικαστική έκθεση «Το ’21 των Φίλων», που διοργανώνει στην γκαλερί Aλμα με τη συμμετοχή εννιά Ελλήνων καλλιτεχνών ο εικαστικός και ομότιμος καθηγητής της ΑΣΚΤ Μιχάλης Μανουσάκης. Από τις 11 π.μ., Υψηλάντου 24.

Το «Πάρτι γενεθλίων» του Χάρολντ Πίντερ συνεχίζεται στο Iδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη. Με τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Αθηνά Τσιλύρα, Γιάννο Περλέγκα, Γιάννη Στεφόπουλο, Φώτη Θωμαΐδη και Aλκηστη Ζιρώ. Στις 7 μ.μ., Πειραιώς 206.

Eργα σε καμβά, γλυπτά και φωτογραφίες, με κεντρικό θέμα τους το σώμα ενός χορευτή και με έμφαση στον τρόπο αποτύπωσης του χρυσού σε διαφορετικά υλικά, περιλαμβάνει η ατομική έκθεση «Golden» της Μαρίας Χασάπη, που παρουσιάζεται στην γκαλερί Breeder. Από τις 11 π.μ., Ιάσονος 45.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή