Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η χορευτική παράσταση «Loom», του καλλιτεχνικού διδύμου GesamtAtelier, που μελετά τον αργαλειό σαν εργαλείο παραγωγής έργων και κοινωνικών συνθηκών, παρουσιάζεται από σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής. Ερμηνεύουν οι Μίνα Ανανιάδου, Θεοδώρα Γεωργακοπούλου, Κάντυ Καρρά και Δήμητρα Μερτζάνη. Στις 9 μ.μ., Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

Η γκαλερί Bernier/Eliades παρουσιάζει από σήμερα την ατομική έκθεση ζωγραφικής του Περουβιανού καλλιτέχνη Τζιανκάρλο Σκάλια «Nocturnal», με πίνακες που αναφέρονται στα θύματα των ένοπλων συγκρούσεων του ’80 και του ’90 που έλαβαν χώρα στο Περού. Από τις 6 μ.μ., Επταχάλκου 11.

Ο Νταβίντ Ντεσόλα, συγγραφέας του έργου «Η σιωπηλή λίμνη» που ανεβαίνει στο Θέατρο Επί Κολωνώ από την Ομάδα Νάμα και τη σκηνοθέτρια Ελένη Σκότη, συνομιλεί μετά το τέλος της παράστασης με το κοινό και τους συντελεστές της. Στις 9.15 μ.μ., Ναυπλίου 12 και Λένορμαν 94.

Η ομαδική έκθεση «Οι υφές του χρόνου: Μια εικαστική αποτύπωση της “Τέταρτης διάστασης”», με έργα που συνδιαλέγονται με τη φιλοσοφική διάσταση του χρόνου και με το αισθητικό, ιστορικό και προσωπικό στοιχείο της μνημοσύνης, εγκαινιάζεται στην γκαλερί Chili Art. Από τις 4 μ.μ., Δημοφώντος 13-15.

Η Χορωδία και Ορχήστρα του Δήμου Αγίου Αθανασίου Λεμεσού παρουσιάζουν στο Σπίτι της Κύπρου τη συναυλία «Το Γιεφύρι του Τζιελεφού». Συμμετέχουν οι Μαρία Ιωαννίδου (πιάνο), Νατάσα Ηλιάδου (κιθάρα) και Ανδριανός Παραδεισιώτης (σαξόφωνο). Μαέστρος, η Αντιγόνη Κυριακίδου. Στις 7 μ.μ., Ξενοφώντος 2Α.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή