Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βασισμένο στο ομώνυμο αριστούργημα του Χέρμαν Μέλβιλ, το μιούζικαλ «Μόμπι Ντικ», μια παραγωγή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, πραγματοποιεί την πρεμιέρα του στο Christmas Theater, σε μουσική και λιμπρέτο του Δημήτρη Παπαδημητρίου και σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα. Στις 8 μ.μ., Βεΐκου 139.

Εργα που χαρακτηρίζονται από πολλαπλές εννοιολογικές και εικαστικές αναζητήσεις και έχουν ως βασική τους ιδέα την έννοια του χρόνου, περιλαμβάνει η έκθεση της ομάδας Y@oldnursery, που εγκαινιάζεται στην γκαλερί «7». Από τις 7 μ.μ., Σόλωνος 20 και Βουκουρεστίου.

Η επιθεώρηση «Ω παίδες Ελλήνων» παρουσιάζεται από την ομάδα 4Frontal στο Bios, σε σκηνοθεσία του Θανάση Ζερίτη. Παίζουν οι Τάκης Ζαχαριάδης, Χάρης Κρεμμύδας, Τατιάνα Αννα Πίττα, Νεφέλη Μαϊστράλη και Πάνος Τοψίδης. Στις 9.15 μ.μ., Πειραιώς 84.

Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος ανεβαίνει στη σκηνή του Half Note μαζί με τον κοντραμπασίστα Κώστα Κωνσταντίνου και τον πιανίστα Βαγγέλη Στεφανόπουλο για ένα αφιέρωμα στον θρύλο της τζαζ Τσετ Μπέικερ. Στις 9.30 μ.μ., Τριβωνιανού 17.

Η ομαδική εικαστική έκθεση «Ενός καιρού σιγή», με έργα που επιχειρούν να αποτυπώσουν την παύση και το κενό που επέβαλε η πανδημική συνθήκη, υποδέχεται από σήμερα το κοινό της στην γκαλερί Chili Art. Από τις 5 μ.μ., Δημοφώντος 13-15.

Η παράσταση «Talk Show», σε κείμενο του Βασίλη Μαγουλιώτη (Suyako) και σκηνοθεσία του Γιώργου Κουτλή, παρουσιάζεται στη θεατρική σκηνή Αθηναΐς. Παίζουν οι Στέλιος Ιακωβίδης, Αρης Μπαλής και Πανάγος Ιωακείμ. Στις 9 μ.μ., Καστοριάς 34-38.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή