Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μαύρη κωμωδία του Νόελ Κάουαρντ «Πονηρό πνεύμα» ανεβαίνει από σήμερα στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά. Παίζουν οι Αργύρης Ξάφης, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Αμαλία Μουτούση, Αννα Μάσχα, Γιώργος Γλάστρας, Κατερίνα Λέχου και Ειρήνη Λαφαζάνη. Στις 8.30 μ.μ., Αγ. Κωνσταντίνου 22.

Πλαισιωμένη από τους Θωμά Κωνσταντίνου, Γιάννη Κυριμκυρίδη και Γιάννη Πλαγιανάκο, η Ελευθερία Αρβανιτάκη παρουσιάζει τη Δευτέρα και την Τρίτη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά τη μουσική παράσταση «Acoustic», που περιλαμβάνει ακουστικές διασκευές παλιών και νέων επιτυχιών της. Στις 9 μ.μ., Ηρ. Πολυτεχνείου 32.

Το τελευταίο έργο του Ερρίκου Ιψεν, «Οταν ξυπνήσουμε εμείς οι νεκροί», ανεβαίνει από σήμερα στο Θέατρο Δρόμος, σε σκηνοθεσία του Εμμανουήλ Γ. Μαύρου. Ερμηνεύουν οι Αντώνης Αντωνάκος, Ναταλία Βογιατζόγλου, Ηρα Δαμίγου, Χριστίνα Κωνσταντινίδου, Σάββας Πογιατζής και Εύη Τσακλάνου. Στις 9 μ.μ., Αγίου Μελετίου 25 και Κυκλάδων.

Η βιολονίστα Μιντόρι και η Ορχήστρα Εγχόρδων του Φεστιβάλ της Λουκέρνης υπό τον Ντάνιελ Ντοντς ερμηνεύουν αύριο, στο Μέγαρο Μουσικής, το Koντσέρτο και τις δύο Ρομάντσες για βιολί και ορχήστρα του Μπετόβεν, καθώς και την Τέταρτη Συμφωνία του μεγάλου μουσουργού. Στις 8.30 μ.μ., Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

Η έκθεση «Printed art Matters», με έργα που φιλοτέχνησαν μέλη της Ενωσης Ελλήνων Χαρακτών και αντάλλαξαν μεταξύ τους στο πλαίσιο της mail art, παρουσιάζεται στον χώρο τέχνης Εκτός. Από τις 12, Δροσοπούλου 17Α.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, μαζί με τους Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο, ανεβαίνει κάθε Σάββατο στη σκηνή του Vox, για να παρουσιάσει το άλμπουμ της «Εποχή του θερισμού» και να ερμηνεύσει κομμάτια από παλιότερες δισκογραφικές της δουλειές. Στις 10 μ.μ., Ιερά Οδός 16.

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου-1
«Πονηρό πνεύμα» του Νόελ Κάουαρντ στο Εθνικό Θέατρο. (KAROL JAREK)
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή