Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ατομική έκθεση της Μαίρης Νταγιαντά με τίτλο «Αϋπνα σπίτια» και με έργα που επιχειρούν να ορίσουν τη σχέση του σπιτιού με τη γύρω του πόλη, εγκαινιάζεται στην γκαλερί Genesis. Στις 8 μ.μ., Χάρητος 35.

Το έργο «Αγώνας Νέγρου και Σκύλων» του Μπερνάρ Μαρί Κολτές παρουσιάζεται στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Σωτηρίου. Παίζουν οι Δημήτρης Ραφαήλος, Σαμουήλ Ακίνολα κ.ά. Στις 9 μ.μ., Ακαδημίας 3.

Μια επιλογή με μπλουζ και μπαλάντες από τη δισκογραφία του στην Candid Records, αλλά και νέο υλικό, καθώς και μερικά από τα αγαπημένα του κομμάτια θα παρουσιάσει στο Half Note ο σαξοφωνίστας Δημήτρης Βασιλάκης με το κουαρτέτο του. Στις 9.30 μ.μ., Τριβωνιανού 17.

Αντλώντας έμπνευση από το ομώνυμο βιβλίο του Ζορζ Περέκ, η παράσταση «Χορείες χώρων» παρουσιάζεται από την ομάδα Transatlantic στο θέατρο Ροές, σε σκηνοθεσία Αλεξάνδρας Καζάζου. Στις 9 μ.μ., Ιάκχου 16.

Διαθέσιμη και σε ζωντανή μετάδοση είναι η συζήτηση της αντισυμβατικής Νεοϋορκέζας συγγραφέως και κριτικού Φραν Λίμποβιτς με τη διευθύντρια πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση, Αφροδίτη Παναγιωτάκου. Στις 8.30 μ.μ., στο onassis.org.

Με αφορμή το βιβλίο της Ελισάβετ Φιλιππούλη «Οι γυναίκες προς την ανθρωπότητα – Ιστορίες επιβίωσης και επιτυχίας», η Brainfood εκδοτική διοργανώνει στο Μουσείο της Ακρόπολης εκδήλωση αφιερωμένη στον μήνα της γυναίκας, με ομιλήτριες τις Σία Κοσιώνη, Μιμή Ντενίση, Βίκυ Πράις και τη συγγραφέα. Στις 11.30 π.μ., Δ. Αρεοπαγίτου 15.

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης-1
«Αϋπνα σπίτια», έκθεση της Μαίρης Νταγιαντά στην γκαλερί Genesis.
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή