Η πολιτιστική ατζέντα της Μεγάλης Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Μεγάλης Τρίτης

Ζωγραφικά έργα, κολάζ, χειροτεχνίες, κατασκευές, κεραμικά και φωτογραφίες σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών, με θέμα το λουλούδι, περιλαμβάνει η ομαδική έκθεση «Ο αφρός των ημερών», που εγκαινιάζεται στην γκαλερί «7». Από τις 5 μ.μ., Σόλωνος 20

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ζωγραφικά έργα, κολάζ, χειροτεχνίες, κατασκευές, κεραμικά και φωτογραφίες σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών, με θέμα το λουλούδι, περιλαμβάνει η ομαδική έκθεση «Ο αφρός των ημερών», που εγκαινιάζεται στην γκαλερί «7». Από τις 5 μ.μ., Σόλωνος 20.

Το έργο «Σημύδες», μια ανάθεση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στον συνθέτη Γιάννη Μαραμαθά για το 1ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, παρουσιάζεται στο Λουτρό των Αέρηδων. Ερμηνεύουν οι Σαβίνα Γιαννάτου, Δάφνη Μέγγου, Νίκος Λιάσκος και Ανθή Δαμβουνέλη. Στις 7 μ.μ., 8 μ.μ. και 9 μ.μ., Κυρρήστου 8.

Το έργο της Λείας Βιτάλη «Το γεύμα» παρουσιάζεται στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μπίτου. Παίζουν οι Αλκηστις Πολυχρόνη, Θανάσης Κριτσάκης, Eλένη Μιχαηλίδου κ.ά. Στις 9 μ.μ., Κεφαλληνίας και Κυκλάδων 11.

Η πολιτιστική ατζέντα της Μεγάλης Τρίτης-1
Λουδοβίκος των Ανωγείων

Μια διήμερη μουσική παράσταση, με τίτλο «Η γιορτή των δακρύων» και με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει παλιά και νέα τραγούδια του, ανεβάζει από σήμερα στον Ιανό ο Λουδοβίκος των Ανωγείων. Στις 8.30 μ.μ., Σταδίου 24.

Το έργο της Σόφι Τρέντγουελ «Μάκιναλ» παρουσιάζεται στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, σε σκηνοθεσία Ιώς Βουλγαράκη. Παίζουν οι Δέσποινα Κούρτη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Αργύρης Ξάφης, Μαρία Σαββίδου κ.ά. Στις 9.15 μ.μ., Αντισθένους 7.

Η έκθεση «Χωρίς τίτλο» του Ευάγγελου Παπαγιάννη, με αφηρημένες συνθέσεις που προσελκύουν τον θεατή με τη μορφολογία τους, παρουσιάζεται στην γκαλερί Art Prisma. Από τις 11 π.μ., Κουντουριώτου 187.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή