Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντλώντας έμπνευση από το χιπ χοπ και αντιλαμβανόμενος τον χορό σαν κίνημα αντίστασης στη βαρβαρότητα της κυβέρνησης Μπολσονάρο, ο Βραζιλιάνος χορογράφος Μπρούνο Μπελτράο και οι Grupo de Rua παρουσιάζουν σήμερα και αύριο στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση την παράσταση New Creation. Στις 8.30 μ.μ., Συγγρού 107.

Τη Συμφωνία αρ. 6 του Μπετόβεν ή αλλιώς «Ποιμενική» ερμηνεύει στο Μέγαρο Μουσικής, στο πλαίσιο της συναυλίας της «Η φύση στη μουσική», η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, υπό τον Μίλτο Λογιάδη. Η βραδιά ανοίγει με τη σύνθεση του Χρήστου Χατζή, «Εαρινή Ισημερία». Στις 8.30 μ.μ., Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

Η κωμωδία του Μάικλ Φρέιν «Το σώσε!» παρουσιάζεται στο θέατρο Παλλάς, σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και με τις ερμηνείες του ιδίου και των Σμαράγδας Καρύδη, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, Στεφανίας Γουλιώτη, Γιώργου Χρυσοστόμου κ.ά. Στις 9 μ.μ. (Κυριακή 8 μ.μ.), Βουκουρεστίου 3-5.

Η έκθεση ζωγραφικής του Ανδρέα Κοντέλλη, με τίτλο «Αναστοχασμός» και με έργα που αποτυπώνουν εικόνες της Υδρας και σύμβολα του αγώνα των Ελλήνων για την Ανεξαρτησία, εγκαινιάζεται αύριο στο Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Υδρας. Στις 8.30 μ.μ., Λιμάνι.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές, σε πλήρη απαρτία, ανεβαίνουν σήμερα και αύριο στη σκηνή του Ιλιον Plus για δύο συναυλίες λίγο πριν από την έλευση του καλοκαιριού, με τραγούδια από τη σαραντάχρονη πορεία τους. Στις 10 μ.μ., Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή