Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βασισμένη σε έξι διηγήματα του Ρέιμοντ Κάρβερ, η παράσταση «Να ακούς το χιόνι να πέφτει» ανεβαίνει στο Studio Μαυρομιχάλη, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καταλειφού και με τις ερμηνείες του ίδιου και των Στέλλας Κρούσκα, Βασιλίνας Κατερίνη και Δημήτρη Τσιγκριμάνη. Στις 8 μ.μ., Μαυρομιχάλη 134.

Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος ανεβαίνει στη σκηνή του Faust για μια συναυλία με παλιές και νέες συνθέσεις του. Μαζί του οι Βαγγέλης Στεφανόπουλος, Κώστας Κωνσταντίνου, Παναγιώτης Κωστόπουλος και Γιάννης Αγγελόπουλος. Στις 9.30 μ.μ., Αθηναΐδος 12.

Η παράσταση «Το τέλος της μικρής μας πόλης», μια διασκευή του διηγήματος «Ο τάφος» του Δημήτρη Χατζή, κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Rabbithole, σε σκηνοθεσία Ορέστη Τάτση. Παίζουν οι Αρης Τρουπάκης, Νίκος Γιαλελής, Στάθης Κόκκορης κ.ά. Στις 9 μ.μ., Γερμανικού 20.

Το αφιέρωμα «Μάνος Λοΐζος – 40 χρόνια μετά: Από την καρδιά στη μνήμη», του ΟΠΑΝΔΑ και της Minos EMI, ξεκινάει στο θέατρο Ολύμπια, με τον Γιώργο Νταλάρα να ερμηνεύει κομμάτια του Ελληνα συνθέτη. Συμμετέχουν οι Ασπασία Στρατηγού και Κώστας Τριανταφυλλίδης. Στις 8.30 μ.μ., Ακαδημίας 59.

Τα Public και οι εκδόσεις Πατάκη διοργανώνουν συζήτηση για τα εκατό χρόνια από το 1922, με ομιλητές τους Αγγελο Συρίγο και Ευάνθη Χατζηβασιλείου, συγγραφείς του βιβλίου «Μικρασιατική Καταστροφή: 50 ερωτήματα και απαντήσεις», και με τον Γιώργο Μαυρογορδάτο, συγγραφέα των «1915: Ο Εθνικός Διχασμός» και «Μετά το 1922: Η παράταση του Διχασμού». Στις 8.30 μ.μ., Καραγιώργη Σερβίας 1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή