Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (13/05)

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (13/05)

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η έκθεση της Σοφίας Παπαθανάση «Over and Beyond», με έργα εξπρεσιονιστικής γραφής που εφορμούν από το αστικό τοπίο, εγκαινιάζεται στην γκαλερί Αστρολάβος – Δεξαμενή. Από τις 8 μ.μ., Ξανθίππου 11.

H παράσταση «Μικρό Αναρχικό Καλοκαίρι / Βαρκελώνη ’36», που καταπιάνεται με τον Ισπανικό Εμφύλιο, παρουσιάζεται από την ομάδα RMS MATAROA στο Θέατρο Τέχνης, σε σκηνοθεσία του Ακύλλα Καραζήση. Στις 8.30 μ.μ., Φρυνίχου 14.

Οι εκδόσεις Χάρτινη Πόλη και το βιβλιοπωλείο – καφέ Booktalks διοργανώνουν μια συνάντηση με τη συγγραφέα Χριστίνα Καλιγιάννη, με αφορμή την κυκλοφορία του μυθιστορήματός της «Στιγμές παράλληλες». Στις 7.30 μ.μ., Αρτέμιδος 47.

Η Βίκυ Καρατζόγλου ανεβαίνει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus, όπου θα παρουσιάσει κομμάτια από τον καινούργιο δίσκο της, «3΄+Κάτι», καθώς και άλλα αγαπημένα της τραγούδια. Στις 10 μ.μ., Θαρύπου 37.

Πενήντα φωτογραφίες του Γιάννη Θεοδωρόπουλου, από το 2002 μέχρι σήμερα, συγκεντρώνει η έκθεση «Hotel Splendid», που φιλοξενείται στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων. Από τις 11 π.μ., Λεωνίδου και Μυλλέρου.

Βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Ιβάν Βιριπάγιεφ, η παράσταση «Οι μεθυσμένοι» παρουσιάζεται από την ομάδα 10oz στην Κάμιρο, σε μετάφραση Δαυίδ Μαλτέζε και σκηνοθεσία Ελεάνας Τσίχλη. Στις 9 μ.μ., Ιθάκης 32.

Η Ιντρα Κέιν και η μπάντα της παρουσιάζουν στο Half Note ένα μουσικοχορευτικό πάρτι με βασικό συστατικό τις χιπ χοπ και R’n’B επιτυχίες της δεκαετίας του ’90. Στις 10 μ.μ., Τριβωνιανού 17.

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (13/05)-1
Εκθεση της Σοφίας Παπαθανάση στην γκαλερί Αστρολάβος – Δεξαμενή.
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή