Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (01/06)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (01/06)

Η σαιξπηρική «Καταιγίδα» συναντά τη «χρυσή εποχή» του Χόλιγουντ και την ιδιοφυΐα του Ορσον Ουέλς στην πρωτότυπη σύνθεση του Γιάννη Χουβαρδά «Η άλλη πλευρά της Καταιγίδας»

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σαιξπηρική «Καταιγίδα» συναντά τη «χρυσή εποχή» του Χόλιγουντ και την ιδιοφυΐα του Ορσον Ουέλς στην πρωτότυπη σύνθεση του Γιάννη Χουβαρδά «Η άλλη πλευρά της Καταιγίδας», που παρουσιάζεται από σήμερα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου. Παίζουν οι Γιάννης Βογιατζής, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Ελένη Μπούκλη κ.ά. Στις 9 μ.μ., Πειραιώς 260 (Δ).

Χορωδιακά έργα συνθετών της Αναγέννησης, του ρομαντισμού, του ιμπρεσιονισμού, καθώς και σύγχρονων αισθητικών ρευμάτων, ερμηνεύει στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής το γυναικείο φωνητικό σύνολο Equábili, υπό τη διεύθυνση του Αγαθάγγελου Γεωργακάτου. Στις 8.30 μ.μ., Συγγρού 364.

Η ομάδα σύγχρονου χορού Creo Dance Company παρουσιάζει από σήμερα, στο Σύγχρονο Θέατρο, το έργο «in(a)habit», σε χορογραφία της Πωλίνας Κρεμαστά. Μουσική: Μπάμπης Παπαδόπουλος. Ερμηνεύουν οι Ερικέτη Ανδρεαδάκη, Θένια Αντωνιάδου, Γιώργος Βασιλόπουλος κ.ά. Στις 9 μ.μ., Ευμολπιδών 45.

Μπρούντζινα γλυπτά, έργα σε χαρτί, αλλά και χειροποίητα χαλιά, περιλαμβάνει η ατομική έκθεση του Γιάννη Βαρελά με τίτλο «Marlow’s Dreams», που παρουσιάζεται στην γκαλερί The Breeder. Από τις11 π.μ., Ιάσονος 45.

Η ατομική έκθεση της Χριστίνας Δάρρα με τίτλο «Ta Ble» παρουσιάζεται στην γκα-λερί Genesis. Από τις 12 το μεσημέρι, Χάρητος 35.

Ο διακεκριμένος χορευτής και χορογράφος Εντουαρντ Χιου και η ομάδα του, Beaver Dam Company, παρουσιάζουν σήμερα και αύριο, στο Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου, την παράσταση «All I need». Ερμηνεύουν οι Λουίζ Μπιλ, Αλφρέντο Γκοτάρντι, Τιλούνα Μορέλ κ.ά. Στις 9 μ.μ., Πειραιώς 260 (Η).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή