Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (04/06)

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (04/06)

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μουσικά έργα γραμμένα για το θέατρο, χορωδιακές μεταγραφές ελληνικών παραδοσιακών τραγουδιών, καθώς και μια πολυφωνική αφήγηση ενός διηγήματος του Παπαδιαμάντη περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το πρόγραμμα που παρουσιάζει σήμερα και αύριο στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής το γυναικείο φωνητικό σύνολο CHÓRES σε καλλιτεχνική διεύθυνση της Μαρίνας Σάττι. Στις 8.30 μ.μ. (Κυριακή 7.30 μ.μ.), Συγγρού 364.

Eπειτα από δύο χρόνια απουσίας, η 34η Eκθεση Βιβλίου του Συλλόγου Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά πραγματοποιείται μέχρι τις 19 Ιουνίου, με τη συμμετοχή εκδοτών από όλη την Ελλάδα και με πλη-θώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων. Από τις 7 μ.μ., Πασαλιμάνι.

Ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα ανεβαίνουν αύριο στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων για μια συναυλία με τραγούδια από τη δισκογραφία τους και με διαχρονικές επιτυχίες του ελληνικού ρεπερτορίου. Στις 9.30 μ.μ., Βύρωνας

Eργα τριάντα έξι καλλιτεχνών με βασικό θέμα και με πρωταγωνιστές τα ζώα και τα κατοικίδια περιλαμβάνει η ομαδική εικαστική έκθεση «Art Your Pet» που εγκαινιάζεται σήμερα στην γκαλερί Sianti. Στις 12 το μεσημέρι, Βασ. Αλεξάνδρου 2.

Ο Νικ Μέισον, ντράμερ των Pink Floyd, παρουσιάζει απόψε στην Τεχνόπολη ένα φαντασμαγορικό, οπτικοακουστικό σόου επικεντρωμένο στην πρώτη περίοδο της εμβληματικής βρετανικής μπάντας. Στις 8.30 μ.μ., Πειραιώς 100.

Ολοκληρώνεται την Κυριακή η έκθεση «Iππος: Το άλογο στην αρχαία Αθήνα», που διοργανώνεται από την Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών στην Αθήνα, σε επιμέλεια της διευθύντριάς της, Τζένιφερ Νάιλς. Από τις 12 το μεσημέρι, Σουηδίας 61.

Η παράσταση «Αντιγόνη, μετέωρη: Μια ματιά στην Αντιγόνη του Σοφοκλή» παρουσιάζεται στο Θέατρο Σφενδόνη, σε δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία Ρηνιώς Κυριαζή. Παίζουν οι Δήμητρα Γκλιάτη, Μάριος Χατζηπροκοπίου κ.ά. Στις 9 μ.μ. (Κυριακή 8 μ.μ.), Μακρή 4.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή