Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Βασισμένη στην ταινία του Λαρς φον Τρίερ «Dogville», η παράσταση «Λυκόφως», σε σκηνοθεσία της Κριστιάν Ζαταΐ, παρουσιάζεται στο Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου. Στις 9 μ.μ., Πειραιώς 260 (Η)

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βασισμένη στην ταινία του Λαρς φον Τρίερ «Dogville», η παράσταση «Λυκόφως», σε σκηνοθεσία της Κριστιάν Ζαταΐ, παρουσιάζεται στο Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου. Στις 9 μ.μ., Πειραιώς 260 (Η).

Ερωτικά τραγούδια των Γιαννίδη, Μουζάκη, Θεοδωράκη, Πλέσσα, Σπανού κ.ά., καθώς και ξένα κομμάτια που ερμήνευσαν μεταξύ άλλων οι Ελβις Πρίσλεϊ, Τομ Τζόουνς και Ντάστι Σπρίνγκφιλντ, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της αποψινής συναυλίας του Δώρου Δημοσθένους στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Στις 9 μ.μ., Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

Εργα από την ενότητα «Αναζητώντας τον Οδυσσέα», μια προσωπική προσέγγιση του ομηρικού έπους από τον Αλέξανδρο Μαγκανιώτη, περιλαμβάνει η έκθεσή του «Return» που εγκαινιάζεται στην The Project Gallery. Στις 7 μ.μ., Νορμανού 3.

Η συναυλία «Σ’ ευχαριστώ, Λουκιανέ», ένα αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη, πραγματοποιείται στο Θέατρο Βράχων με τη συμμετοχή των Σπύρου Γραμμένου, Μαρίας Κηλαηδόνη, Γιάννη Κότσιρα, Πάνου Μουζουράκη, Χρήστου Παπαδόπουλου και Μανώλη Φάμελλου. Στις 9 μ.μ., Βύρωνας.

Η φωτογραφική έκθεση του Βασίλη Αρτίκου «…”εν τυμπάνῳ καί χορῷ” στις λαξευτές εκκλησιές της Lalibela», μια περιήγηση στην ομώνυμη πόλη της χριστιανικής Αιθιοπίας, παρουσιάζεται στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο. Από τη 1 μ.μ., Βασ. Σοφίας 22.

Ο Γαλλολιβανέζος τρομπετίστας Ιμπραΐμ Μααλούφ παρουσιάζει στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου, μια συναυλία με τζαζ ενορχηστρώσεις, αραβικές κλίμακες, ποπ ήχους, λάτιν ρυθμούς κ.ά. Στις 9 μ.μ., Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης-1
Η παράσταση «Λυκόφως» στο Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου.
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή