Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (12/07)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (12/07)

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ανάδειξη της καλλιτεχνικής πορείας του Σπύρου Παπαλουκά (1892-1957) έχει στόχο η έκθεση «Σπύρος Παπαλουκάς. Ερευνητής του αινίγματος της ζωγραφικής. Γνωστά και άγνωστα έργα» που εγκαινιάζεται στο Ιδρυμα Θεοχαράκη. Από τις 10 π.μ., Βασ. Σοφίας 9 και Μέρλιν.

Η όπερα του Αγγελου Τριανταφύλλου «Μέσα Χώρα», που πραγματεύεται τη μοναξιά στην τρίτη ηλικία, παρουσιάζεται στην Εθνική Λυρική Σκηνή, σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου και διεύθυνση Ηλία Βουδούρη. Στις 7.30 μ.μ., Συγγρού 364.

Από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της αμερικανικής τέκνο, ο Τζεφ Μιλς παρουσιάζει στο κοινό του Ηρωδείου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου, το Tomorrow Comes the Harvest, την αυτοσχεδιαστική σύλληψη που δημιούργησε το 2018 με τον θρύλο της άφρο τζαζ Τόνι Αλεν. Στις 9 μ.μ., Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Η ατομική έκθεση της Βιργινίας Φιλιππούση «SUMMERtime», με τριάντα επτά υδατογραφίες μικρών διαστάσεων που επιχειρούν να αποτυπώσουν την αίσθηση γλυκιάς νοσταλγίας και διαρκούς αναζήτησης που συμβολίζει το καλοκαίρι, εγκαινιάζεται στην γκαλερί «αντί», στην Αντίπαρο. Στις 8 μ.μ., Κάστρο Αντιπάρου.

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (12/07)-1
Εκθεση με έργα του Σπύρου Παπαλουκά (1892-1957) στο Ιδρυμα Θεοχαράκη.
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή