Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (16/09)

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (16/09)

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η «Μήδεια» του Μποστ, σε παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου και σκηνοθεσία του Γιάννη Καλαβριανού, παρουσιάζεται στο Θέατρο Βράχων. Παίζουν οι Γαλήνη Χατζηπασχάλη, Σύρμω Κεκέ, Γιώργος Γλάστρας, Στέλιος Ιακωβίδης κ.ά. Στις 9 μ.μ., οδός Ταταούλων.

Η συναυλία «Μάνος Λοΐζος – ΜΕΤΑ», με καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς να ερμηνεύουν κομμάτια του σημαντικού τραγουδοποιού που έφυγε από τη ζωή πριν από σαράντα χρόνια, παρουσιάζεται στην Τεχνόπολη, για τα 35 χρόνια του Αθήνα 9.84. Στις 9 μ.μ., Πειραιώς 100.

Η περιοδική έκθεση του ΜΙΕΤ «Πώς μάθαιναν οι Ελληνες γράμματα από την Αλωση μέχρι την Επανάσταση (1453-1821)» ανοίγει και πάλι στο Παλαιό Χρηματιστήριο. Από τις 10 π.μ., Πεσμαζόγλου 1.

Η έκθεση «Λάβαρα, πολύτιμες συνομιλίες» με έργα της Μαρίας Κομπατσιάρη που δημιουργήθηκαν από χρυσοποίκιλτες κορδέλες, βελούδο και πετράδια, παρουσιάζεται στο Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη. Από τις 8 π.μ., Λεωφ. Στρατού 2.

Ο σούπερ σταρ του βιολιού Ντέιβιντ Γκάρετ ανεβαίνει στη σκηνή του Ηρωδείου μαζί με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών για μια συναυλία που θα περιλαμβάνει από ροκ και ποπ επιτυχίες μέχρι διασκευές σε κλασικές μελωδίες. Στις 9 μ.μ., Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Mε την ευκαιρία της γενικής συνέλευσης του Διεθνούς Συνδέσμου για την Επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα που πραγματοποιήθηκε χθες, το υπουργείο Πολιτισμού και το Μουσείο της Ακρόπολης διοργανώνουν διεθνή ημερίδα με θέμα «Παρθενώνας και Δημοκρατία». Από τις 9.15 μ.μ., Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή