Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (17/09)

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (17/09)

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η site specific περφόρμανς της Ράνιας Καπετανάκη «Πού έδυ μου το κάλλος», μια απόπειρα συνομιλίας του ομώνυμου διηγήματος της Λιλής Ζωγράφου με το φυσικό τοπίο και το σώμα της περφόρμερ, παρουσιάζεται από σήμερα και για τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου στη σιδερένια σκάλα Λυκαβηττού. Προσυνάντηση στις 6.45 μ.μ. στο Πάρκινγκ Λυκαβηττού.

Δύο δεκαετίες μετά τη ζωντανή ηχογράφηση του δίσκου «Εκτός τόπου και χρόνου», ο Αλκίνοος Ιωαννίδης παρουσιάζει τη Δευτέρα στο Κατράκειο τη συναυλία «Μαζί ξανά», με τους ίδιους συνεργάτες να τραγουδούν για όσα τους έφεραν μέχρι εδώ. Συμμετέχουν οι Γιώτης Κιουρτσόγλου, Μιχάλης Καπηλίδης, Σταύρος Λάντσιας και Μιλτιάδης Παπαστάμου. Στις 9 μ.μ., Κατράκη και Κυράς της Ρω.

Η κωμωδία του Ζορζ Φεντό «Η Λεονί εν αναμονή» παρουσιάζεται απόψε στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου, σε σκηνοθεσία Τάσου Πυργιέρη. Παίζουν: Παρασκευή Δουρουκλάκη, Αλέξανδρος Βάρθης κ.ά. Στις 9 μ.μ., Ζωγράφου 17.

Η ατομική έκθεση του Μόζες Ινκτσε με τίτλο «Unpacking» και με έργα τα οποία αποτελούνται από σύμβολα, ιερές και μυθολογικές αναφορές που θέτουν υπαρξιακά ερωτήματα για το νόημα της πραγματικότητας, την ικανότητα να γνωρίσουμε τον άνθρωπο μέσα από την παράστασή του κ.ά. παρουσιάζεται στην γκαλερί Αλμα. Από τις 11 π.μ., Υψηλάντου 24.

Βασισμένη στο ομώνυμο έργο της Γλυκερίας Μπασδέκη, η παράσταση «Οι κόρες» παρουσιάζεται από την πειραματική ομάδα θεάτρου «Από τον Πέμπτο στίχο κιόλας Φάλτσοι», στο Studio 29Α στη Θεσσαλονίκη. Σκηνοθετούν οι Μαριάννα Ράντου και Ηλέκτρα Σκορδά. Στις 9 μ.μ., Στοά Πτολεμαίων.

Η Μαρίζα Ρίζου ανεβαίνει αύριο στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων για μια συναυλία με αγαπημένα τραγούδια της και καινούργιες διασκευές. Στις 9 μ.μ., οδός Ταταούλων.

Τροφές, αξεσουάρ, παιχνίδια, προϊόντα περιποίησης και ό,τι άλλο επιθυμούν τα ζώα συντροφιάς και οι κηδεμόνες τους διαθέτει το Φεστιβάλ Pawsome που πραγματοποιείται σήμερα στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης. Από τις 12 μ., Φωκίωνος Νέγρη 42.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή