Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (21/09)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (21/09)

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η περιπατητική παράσταση – εγκατάσταση «Αίμα στο αίμα», που επικεντρώνεται στο ζήτημα της αυτοδικίας, παρουσιάζεται από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στο πλαίσιο του «Πειραιάς Artport II». Σύλληψη και σκηνοθεσία: Γιάννης Καλαβριανός. Από τις 9 μ.μ., Πέτρινη Αποθήκη ΟΛΠ.

Εχοντας στις αποσκευές του τον τελευταίο του δίσκο, «Περιοδεία εντός», ο Κώστας Λειβαδάς γιορτάζει τα είκοσι πέντε χρόνια του στο τραγούδι, με μια συναυλία στο θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη». Μαζί του οι Ελένη Τσαλιγοπούλου και Ανδριάνα Μπάμπαλη. Στις 8.30 μ.μ., Μεταμορφώσεως Σωτήρος 25-27.

Βασισμένη σε ένα διάλογο της ελληνικής χορευτικής παράδοσης με τον σύγχρονο χορό, η παράσταση «The Thread», σε μουσική Βαγγέλη Παπαθανασίου, χορογραφία και σκηνοθεσία του Ράσελ Μάλιφαντ και κοστούμια της Μαίρης Κατράντζου, παρουσιάζεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Στις 9 μ.μ., 25ης Μαρτίου και Παραλία.

Τοποθετημένο στην πράσινη γραμμή της Λευκωσίας, το «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Μπέκετ, σε σκηνοθεσία Κώστα Σιλβέστρου, φιλοξενείται από το Εθνικό Θέατρο, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Κυπριακού Θεάτρου. Ερμηνεύουν οι Ιζέλ Σεϊλανί και Γιώργος Κυριάκου. Στις 9 μ.μ., Πανεπιστημίου 48.

Ο Ιανός και οι εκδόσεις Μεταίχμιο παρουσιάζουν τη μυθιστορηματική διλογία «Η επιστροφή της Πηνελόπης. Οκτώ μέρες στη Σμύρνη» και «Από δρυ παλιά κι από πέτρα» της συγγραφέως της, Νοέλ Μπάξερ. Θα μιλήσουν οι Μανόλης Κούμας, Αγγελος Συρίγος και Ελένη Κ. Τσαμαδού. Στις 8.30 μ.μ., Σταδίου 24.

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (21/09)-1
«Αίμα στο αίμα», του Γιάννη Καλαβριανού, από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. [ΕΛΙΝΑ ΓΙΟΥΝΑΝΛΗ]

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή