Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (27/09)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (27/09)

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την παράσταση θεάτρου κούκλας για παιδιά, εφήβους και ενηλίκους «Καινούρια παπούτσια», του καταλανικού θιάσου L’ Home Dibuixat, ξεκινάει σήμερα το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Αφήγησης στο Εργαστήρι Μαιρηβή. Στις 8 μ.μ., Σαχτούρη 4 και Σαρρή.

To Ιδρυμα Schwarz σε συνεργασία με τη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών στην Αθήνα παρουσιάζουν από σήμερα τις Νύχτες Κλασικής Μουσικής στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη, με συναυλίες αποφοίτων του Ινστιτούτου Μουσικής Curtis. Στις 8.30 μ.μ., Αναπήρων Πολέμου 9.

Η ομαδική έκθεση με τίτλο «Σβάρτσβαλντ (Μέλανας Δρυμός) 3» και με έργα των Κωνσταντίνου Ζβε, Νίκου Παπαδημητρίου, Κώστα Τσώλη και Παντελή Χανδρή, που διερευνούν εικαστικά τις πρακτικές κάλυψης-απόκρυψης και θωράκισης-οχύρωσης ενός καταφυγίου, εγκαινιάζεται στην γκαλερί «έκφραση – γιαννα γραμματοπούλου». Στις 7 μ.μ., Βαλαωρίτου 9Α.

Στο πλαίσιο των εμφανίσεών του σε ιστορικούς χώρους της Ευρώπης και του Ισραήλ, ο Ιταλός «τροβαδούρος» Ερος Ραμαζότι ανεβαίνει στη σκηνή του Ηρωδείου για μια συναυλία με τις μεγάλες επιτυχίες του αλλά και κομμάτια του πρόσφατου άλμπουμ του, «Battito Infinito». Στις 9.30 μ.μ.

Εχοντας ως αφετηρία της το μυθιστόρημα του Ιαν Μακ Γιούαν «Καρυδότσουφλο» (εκδ. Πατάκη) η περφόρμανς «Από Μέσα», σε σκηνοθεσία Χρήστου Τσαβλίδη και ερμηνεία Αγγελου Προκόπιου Νεράντζη, παρουσιάζεται στο Θέατρο 104. Στις 9 μ.μ., Ευμολπιδών 41.

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (27/09)-1
Ξεκινάει το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Αφήγησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή