Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (28/09)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (28/09)

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η παράσταση «Bros», μια παράδοξη τελετουργία για τον νόμο και την τάξη, σε σύλληψη και σκηνοθεσία του Ρομέο Καστελούτσι, παρουσιάζεται στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Στις 8.30 μ.μ., Συγγρού 107.

Η έκθεση «Μωσαϊκό: Ομορφοι Επαναστάτες», με πίνακες που ο Αμερικανός ζωγράφος Γουίλιαμ Μπάρνχαρτ δημιούργησε κατά την πρόσφατη παραμονή του στην Αθήνα, παρουσιάζεται στην γκαλερί Phoenix. Από τις 12 μ., Ασκληπιού 87.

Το βιβλίο της Μαρίας Στρατηγάκη «Πολιτικές ισότητας των φύλων – ΟΗΕ, Ευρωπαϊκή Ενωση, Ελλάδα» (εκδ. Αλεξάνδρεια) παρουσιάζεται στο Public Συντάγματος. Μιλούν οι Γιώργος Παπανδρέου, Καλυψώ Γούλα, Ειρήνη Αγαθοπούλου και Καλλιόπη Σπανού. Συντονίζει η Νόνη Καραγιάννη. Στις 8.30 μ.μ., Καρ. Σερβίας 1.

Ο Ιάπωνας Σιγκέρου Ουμπεμαγιάσι, συνθέτης της μουσικής ταινιών όπως «2046», «Ιπτάμενα στιλέτα», «Ερωτική επιθυμία» κ.ά., έρχεται στο Ηρώδειο για μια παρουσίαση του έργου του από την Athens Philharmonia Orchestra και το Alex Drakos Ensemble, υπό τη διεύθυνση του Ντιρκ Μπροσέ. Στις 9 μ.μ., Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Η αστυνομική «Τριλογία του βυθού» (εκδ. Ικαρος) της Ευτυχίας Γιαννάκη παρουσιάζεται στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων. Με τη συγγραφέα συνομιλούν οι Βαγγέλης Προβιάς και Ελενα Χατζηιωάννου. Στις 7 μ.μ., Ερμού 134.

Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος γιορτάζει την πεντηκονταετή πορεία του στο νησιώτικο τραγούδι με μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας. Στις 9 μ.μ., Αν. Ρωμυλίας και Μ. Μερκούρη.

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (28/09)-1
«Bros», του Ρομέο Καστελούτσι, στη Στέγη. [LUCA DEL PIA]
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή