Λονδρέζικο «τρίγωνο» με ελληνική υπογραφή

Λονδρέζικο «τρίγωνο» με ελληνική υπογραφή

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δεδομένο πως αρκετός κόσμος θα περάσει πολύ χρόνο στο σπίτι το επόμενο διάστημα, μία από τις πιο προφανείς μορφές απασχόλησης είναι η τηλεόραση. Ευτυχώς, μέσα στη γενικότερη ατυχία μας, τα τελευταία χρόνια διανύουμε την πιο πλούσια εποχή, τόσο από άποψη ποιότητας τηλεοπτικού υλικού όσο και ποσότητας, με τις επιλογές να τείνουν περίπου στο… άπειρο.

Και για όσους παραπονιούνται πως η ελληνική τηλεόραση έχει μικρό μερίδιο σε όλη αυτή την επιτυχία –και έχουν δίκιο– τουλάχιστον μπορούμε να παρακολουθήσουμε τους Ελληνες δημιουργούς που δουλεύουν στο εξωτερικό.

Για παράδειγμα, την Αθηνά-Ραχήλ Τσαγγάρη («Chevalier», «Attenberg»), της οποίας η νέα μίνι σειρά με τίτλο «Trigonometry» είναι παραγωγή του BBC και σύντομα (19/3) έρχεται στη χώρα μας, μέσω της Cosmote TV. Η υπόθεσή της απλή: στο πανάκριβο σημερινό Λονδίνο, όπου πολλοί νέοι άνθρωποι δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα με το νοίκι, ένα μισοχρεοκοπημένο ζευγάρι αποφασίζει να ανοίξει το σπίτι του, αναζητώντας τρίτο συγκάτοικο. Αυτός θα βρεθεί στο πρόσωπο της Ρέι (Αριάν Λαμπέντ), μιας όμορφης νεαρής που θα μπει στη ζωή τους για να την αλλάξει. Σύντομα, οι τρεις τους, εκτός από τα έξοδα, μοιράζονται και το… κρεβάτι, γεγονός που, φυσικά, θα περιπλέξει τα πράγματα. Με σενάριο υπογεγραμμένο από τον Ντάνκαν Μακ Mίλαν του «The crown» και κεντρική ιδέα που φέρνει στον νου τους «Dreamers» του Μπερτολούτσι, η σειρά μπλέκει το χιούμορ με την ερωτική έξαψη, δικαιώνοντας πανηγυρικά τον παιγνιώδη τίτλο της.

Η Τσαγγάρη, που σκηνοθετεί τα πέντε από τα οκτώ επεισόδια, υιοθετεί εδώ γρήγορους τηλεοπτικούς ρυθμούς και στακάτο μοντάζ. Οσο για τους τρεις πρωταγωνιστές, φαίνεται πως έχουν τη σωστή χημεία μεταξύ τους και είναι ικανοί να μας χαρίσουν αρκετές συγκινήσεις. Η σειρά ξεκινά με διπλό επεισόδιο την προσεχή Πέμπτη στο Cosmote Series HD και θα προβάλλεται εβδομαδιαίως στις 11 μ.μ. Παράλληλα, τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα και on demand, στην υπηρεσία Cosmote TV Plus.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή