Κόμικς, σινεμά και γκλάμουρ

Κόμικς, σινεμά και γκλάμουρ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποθεώθηκε από το κοινό της Comic-Con ο Χάρισον Φορντ, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση του νέου πολυαναμενόμενου «Πολέμου των Αστρων», το οποίο θα προβληθεί στις αίθουσες όλου του πλανήτη τα προσεχή Χριστούγεννα. Ο 73χρονος ηθοποιός, που θα ερμηνεύσει και πάλι τον αγαπημένο διαστημικό λαθρέμπορο Χαν Σόλο, είχε πρόσφατα ένα σοβαρότατο ατύχημα –το αεροσκάφος που οδηγούσε ο ίδιος συνετρίβη– γλιτώνοντας μόνο με μερικά κατάγματα, και, όπως ήταν λογικό, οι φίλοι της σειράς ταινιών ενθουσιάστηκαν από την παρουσία του.

Και δεν είναι και εύκολο να βρεθεί κανείς εκεί. Η έκθεση που κάποτε συγκέντρωνε στο Σαν Ντιέγκο τους απανταχού «σπασίκλες» της Αμερικής έχει εξελιχθεί, τα τελευταία χρόνια, σε ένα από τα πιο γκλαμουράτα γεγονότα στον κόσμο του θεάματος, ισάξιο –για κάποιους και ανώτερο– με τα μεγάλα κινηματογραφικά φεστιβάλ. Δεκάδες σταρ του Χόλιγουντ, όπως ο Μπεν Αφλεκ, η Τζένιφερ Λόρενς, ο Τζέσε Αϊζένμπεργκ κ.ά., οι οποίοι πλέον πρωταγωνιστούν σε ταινίες βασισμένες σε κόμικς, σπεύδουν στην έκθεση για να προωθήσουν τις δουλειές τους προς ένα κοινό που φαίνεται (προς το παρόν) να καταναλώνει πρόθυμα.

Τα φετινά χαϊλάιτς είναι τέσσερα: «Ο Πόλεμος των Αστρων», φυσικά, για τον οποίο ο σκηνοθέτης Τζ. Τζ. Αμπραμς παρουσίασε ένα νέο, πίσω-από-τις-κάμερες, τρέιλερ μαζί με συνεντεύξεις των βασικών πρωταγωνιστών, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους πάνω από 7.000 φαν που στριμώχτηκαν στην κεντρική αίθουσα της έκθεσης. Εκτός αυτού, υπάρχουν ακόμα οι σχετικές παρουσιάσεις για το τελευταίο κεφάλαιο των «Αγώνων Πείνας», την πολυαναμενόμενη σύγκρουση γιγάντων «Batman vs Superman», καθώς και την κινηματογραφική μεταφορά του δημοφιλέστατου βιντεοπαιχνιδιού «World of Warcraft».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή