Φοίβος σαν… ψέμα ζωντανά στο Κύτταρο

Φοίβος σαν… ψέμα ζωντανά στο Κύτταρο

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι περυσινές εμφανίσεις του στο Κύτταρο έφεραν έναν αναπάντεχο αέρα ομόνοιας και μουσικής συλλογικότητας. Ο Φοίβος Δεληβοριάς, ξεπερνώντας τις ανόητες συνήθειες που θέλουν τους φτασμένους τραγουδοποιούς να μη χρησιμοποιούν κομμάτια άλλων στις συναυλίες τους, έφερε στη σκηνή τις μουσικές των σύγχρονων ομοτέχνων του (Αγγελάκας, Παυλίδης, Πανούσης, Κόρε Υδρο, Χατζηφραγκέτα κ.ά.), μπερδεύοντάς τις με τις δικές του, σε ένα απολαυστικό μείγμα, αντιπροσωπευτικό του «ανήσυχου» ελληνικού τραγουδιού. Κάτι τέτοιο υπόσχεται να κάνει και φέτος, ξεκινώντας από αύριο 1/2, ξανά στο Κύτταρο, με την παράσταση αυτή τη φορά να τιτλοφορείται «Μόνο ψέματα».

Ξεκινώντας από το «ψέμα» του ξένου, ο Φοίβος λέει πως θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να αποδείξει στον εαυτό του και στους άλλους πως «όλοι ξεκινάμε ως τέλεια ξένοι, μέχρι να ανακαλύψουμε πως δεν είμαστε και τόσο ξένοι πια». Στην πορεία θα ακούσουμε φυσικά τα δικά του τραγούδια, από την «Παρέλαση» μέχρι την «Καλλιθέα», εκείνα των φίλων του, αλλά και αρκετά καινούργια που θα συμπεριληφθούν στον επερχόμενο νέο δίσκο του, που θα κυκλοφορήσει από την Inner Ear. Οπως πάντα τα τελευταία χρόνια, στο τραγούδι μαζί του θα βρίσκεται η Νεφέλη Φασούλη.

Εναρξη στις 10.30 μ.μ., Ηπείρου 48 και Αχαρνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή