Τέιλορ Σουίφτ: Aπειλεί με νομικές ενέργειες φοιτητή που παρακολουθεί το ιδιωτικό της τζετ

Τέιλορ Σουίφτ: Aπειλεί με νομικές ενέργειες φοιτητή που παρακολουθεί το ιδιωτικό της τζετ

«Ενώ αυτό μπορεί να είναι ένα παιχνίδι για εσάς ή μια οδός που ελπίζετε ότι θα σας αποφέρει πλούτο ή φήμη, είναι ένα ζήτημα ζωής ή θανάτου για τον πελάτη μας», διεμήνυσαν οι δικηγόροι της Σουίφτ.

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H νομική ομάδα της Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) απειλεί με νομικές ενέργειες ένα φοιτητή ο οποίος παρακολουθεί τη χρήση του ιδιωτικού της τζετ μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Σύμφωνα με τη Washington Post, οι δικηγόροι της τραγουδίστριας έστειλαν επιστολή στον Τζακ Σουίνι, έναν φοιτητή του Πανεπιστημίου της Κεντρικής Φλόριντα ο οποίος διαχειρίζεται διάφορους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που παρακολουθούν τη χρήση ιδιωτικών τζετ δημοσίων προσώπων, μεταξύ αυτών και της Σουίφτ. Σημειώνεται ότι στο παρελθόν είχε προκαλέσει την οργή του δισεκατομμυριούχου Ελον Μασκ.

Για χρόνια, ο φοιτητής διαχειρίζεται τους λογαριασμούς αυτούς και μετρά το αποτύπωμα άνθρακα. Η κάλυψη του Σουίνι, η οποία χρησιμοποιεί δημόσια διαθέσιμα δεδομένα από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) και σήματα εκπομπής από αεροσκάφη, έχει επαινεθεί ευρέως και του χάρισε ένα βραβείο «Forbes 30 under 30», αναφέρει ο Guardian.

Ομως, τον Δεκέμβριο, οι δικηγόροι της σταρ τον κατηγόρησαν για «καταδίωξη και παρενοχλητική συμπεριφορά», με αφορμή την παρακολούθηση της δραστηριότητας του αεροσκάφους της.

«Ενώ αυτό μπορεί να είναι ένα παιχνίδι για εσάς ή μια οδός που ελπίζετε ότι θα σας αποφέρει πλούτο ή φήμη, είναι ένα ζήτημα ζωής ή θανάτου για τον πελάτη μας», έγραψε η Katie Wright Morrone στην επιστολή, σύμφωνα με την Post.

Οι θαυμαστές της Σουίφτ από την πλευρά τους σε αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποδοκίμασαν την επιστολή της νομικής ομάδας της Σουίφτ και τη χαρακτήρισαν «σκληρή».

Πηγή: ΑΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή