Στην Αθήνα στις 25 Ιουνίου η Πάτι Σμιθ

Στην Αθήνα στις 25 Ιουνίου η Πάτι Σμιθ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολο και εμπλουτίζεται το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι, σε βαθμό που ξεπερνά μακράν όλες τις τελευταίες χρονιές και αναγκάζει τους μουσικόφιλους να κάνουν «αιματηρές» οικονομίες, προκειμένου να χάσουν όσο το δυνατόν λιγότερες συναυλίες.

Τελευταία προσθήκη αυτή της Πάτι Σμιθ, η οποία θα επιστρέψει στη χώρα μας και το Piraeus 117 Academy το Σάββατο 25 Ιουνίου για μια ιδιαίτερη συναυλία, αφιερωμένη στο πρώτο ιστορικό της άλμπουμ με τίτλο «Horses».

Ο δίσκος που κυκλοφόρησε πριν από 40 χρόνια, ήρθε να ταράξει τα νερά της τότε ροκ σκηνής, θέτοντας τα θεμέλια για την γέννηση του αμερικανικού πανκ και εμπνέοντας χιλιάδες γυναίκες ώστε να ασχοληθούν με τη μουσική και να πάνε κόντρα στα καθιερωμένα.

Από την εμβληματική φωτογραφία του εξωφύλλου μέχρι του μπιτ στίχους και την μουσική ψυχεδέλεια του ομώνυμου κομματιού, το «Horses» αποτελεί αναμφίβολα έναν από τους σημαντικότερους σταθμούς της ροκ μυθολογίας. Στην εμφάνιση της Αθήνας, η Πάτι Σμιθ θα το ερμηνεύσει ολόκληρο, μαζί με επιλεγμένα κομμάτια της μετέπειτα δισκογραφίας της ενώ θα την συνοδεύσουν οι Lenny Kay και Jay Dee Daugherty, αυθεντικά μέλη του πρώτου της γκρουπ.

Info: Η προπώληση ξεκινά αύριο Πέμπτη. Γενική είσοδος στην πρώτη φάση 28 ευρώ, V.I.P. 60 ευρώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή