Οι καλύτερες ξένες σειρές από τα εγχώρια τηλεοπτικά δίκτυα

Οι καλύτερες ξένες σειρές από τα εγχώρια τηλεοπτικά δίκτυα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γ​​ράφουμε συχνά για τις νέες αμερικανικές σειρές, τις οποίες βλέπουμε ως επί το πλείστον από τα συνδρομητικά κανάλια, σε DVD ή on demand μέσω Διαδικτύου. Και αυτό γιατί η αλήθεια είναι πως τα ελληνικά ελεύθερα κανάλια, στο πλαίσιο της γενικότερης «σφιχτής» οικονομικής πολιτικής τους, σπανίως μπαίνουν στη διαδικασία να αγοράσουν τα (ακριβά) δικαιώματα των κορυφαίων τηλεοπτικών σειρών. Παρ’ όλα αυτά, μια και αρκετός κόσμος δεν έχει πρόσβαση ή και διάθεση να ασχοληθεί με τις παραπάνω επιλογές, αξίζει να ρίξουμε μια ματιά σε όσα έχουν σήμερα να προσφέρουν τα εγχώρια τηλεοπτικά δίκτυα.

Η πιο πρόσφατη είδηση έρχεται από το Mega, το οποίο σύντομα θα αρχίσει την προβολή του «House of Cards» (1ος κύκλος). Το δημοφιλέστατο σόου του Netflix δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις – όσοι δεν την έχετε δει απλώς σπεύσατε! Από την άλλη, η πιο πρόσφατης παραγωγής σειρά –με μόλις έναν ολοκληρωμένο κύκλο– είναι το αξιόλογο θρίλερ μυστηρίου «The Messengers», το οποίο προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ. Σε αυτό πρωταγωνιστεί μια ομάδα αγνώστων μεταξύ τους ανθρώπων, των οποίων η ζωή θα αλλάξει ριζικά μετά την πτώση ενός παράξενου αντικειμένου στη Γη. Στο ίδιο κανάλι μπορεί ακόμη κανείς να δει το «NCIS: New Orleans», spin-off της γνωστής αστυνομικής σειράς, ενώ για τους ξενύχτηδες υπάρχουν και οι μεταμεσονύκτιες επαναλήψεις του εξαιρετικού «Dexter».

Περνώντας στο Star, αξιοσημείωτο είναι αρχικά το «The Following», όπου ο Κέβιν Μπέικον υποδύεται έναν πράκτορα του FBI ο οποίος βρίσκεται στα ίχνη ενός ιδιοφυούς κατά συρροή δολοφόνου και της ομάδας των ακολούθων του. Κατά τα λοιπά, το κανάλι προβάλλει ακόμη το πολύ επιτυχημένο «The Mentalist», ενώ για τους φίλους της κωμωδίας σταθερή αξία αποτελεί το «The Big Bang Theory». Τέλος, άξια αναφοράς είναι και η βρετανική σειρά εποχής «The Paradise», την οποία παρακολουθούμε στην ΕΡΤ. Εκεί, μια νεαρή γυναίκα πιάνει δουλειά σε πολυκατάστημα, ανακαλύπτοντας σταδιακά τις χάρες και τη γοητεία του μοντέρνου κόσμου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή