Μια προαναγγελθείσα… νεκρανάσταση

Μια προαναγγελθείσα… νεκρανάσταση

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δ​​ύο ήταν οι ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές ειδήσεις των τελευταίων εβδομάδων, συν μία (από καιρό) προαναγγελθείσα… νεκρανάσταση. Να τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Αρχικά μάθαμε τις ημερομηνίες έναρξης δύο πολυαναμενόμενων, για διαφορετικούς λόγους, σόου.

Κατ’ αρχάς το «Top Gear», η δημοφιλέστερη με διαφορά εκπομπή για το αυτοκίνητο παγκοσμίως, επιστρέφει επιτέλους στις 22 Μαΐου. Φυσικά, δεν θα είναι η ίδια. Μετά την αποχώρηση του ανοικονόμητου Τζέρεμι Κλάρκσον και των υπόλοιπων συνεργατών του τον περασμένο χρόνο, λόγω της γνωστής ιστορίας με τη γροθιά στον παραγωγό, το BBC αναγκάστηκε να ανανεώσει πλήρως τη σειρά, προσλαμβάνοντας καινούργιους παρουσιαστές και προσπαθώντας να ξεφύγει από τη σκιά του «Τζέσα».

Το δύσκολο έργο ανέλαβαν τελικά o τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός παραγωγός Κρις Εβανς μαζί με τον γνωστό μας από τα «Φιλαράκια» Ματ Λεμπλάνκ, περιβόητοι και οι δύο για την «τρέλα» τους με τα αυτοκίνητα.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε αν το δίδυμο όντως μπορεί να δουλέψει, μιας και οι φήμες τούς θέλουν άσχημα τσακωμένους, ενώ και το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα μάλλον απογοήτευσε τους φαν, οι οποίοι ήδη νοσταλγούν το παλιό «Top Gear».

Αφήνουμε τα αυτοκίνητα και πιάνουμε τη μουσική, αφού φαίνεται πως το «Vinyl» των Μάρτιν Σκορσέζε και Μικ Τζάγκερ ενέπνευσε και άλλους δημιουργούς να ασχοληθούν, σε επίπεδο τηλεοπτικού fiction, με την ιστορία των διάφορων μουσικών ρευμάτων. Συγκεκριμένα τον σπουδαίο Μπαζ Λούρμαν («Moulin Rouge», «O Μεγάλος Γκάτσμπι») ο οποίος σκηνοθετεί το «The Get Down», τη νέα σειρά του Netflix, που αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας νεαρών Αφροαμερικανών του Μπρονξ, κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 1970. Θεματικό κέντρο της πλοκής θα είναι κι εδώ η μουσική και ιδιαίτερα η έκρηξη που οδήγησε στην κυριαρχία της ντίσκο, του πανκ και του χιπ χοπ. Πρεμιέρα στις 12 Αυγούστου.

Για το τέλος αφήσαμε το «Game of Thrones», όπου η ατελείωτη κουβέντα για τον νεκρό Τζον Σνόου επιτέλους έληξε· έπειτα από δύο επεισόδια στη νέα σεζόν και περίπου 1 εκατομμύριο οργισμένες (για τον θάνατό του) διαδικτυακές αναρτήσεις, ο εκ των βασικών πρωταγωνιστών… αναστήθηκε, ανήμερα μάλιστα τη μέρα του δικού μας Πάσχα. Το μόνο που μένει τώρα είναι να συγχωρήσει εκείνους που τον σκότωσαν και να κηρύξει την παγκόσμια αγάπη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή