Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η ενότητα «Διάλογοι» του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος φιλοξενούν τους Δημήτρη Παπαμήτσο και Αντρέα Μπονέτι, προσωπικούς φωτογράφους του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα. Στις 6.30 μ.μ. Σχολείον της Αθήνας – Ειρήνη Παππά, Πειραιώς 52.

– Η κωμωδία του Κάρλο Γκολντόνι «Το καινούργιο σπίτι» κάνει πρεμιέρα στο Εθνικό Θέατρο στη σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» του Ρεξ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη και μετάφραση Ειρήνης Μουντράκη. Στις 7 μ.μ. Πανεπιστημίου 48.

– Το Κολωνάκι του τότε και του σήμερα βρίσκεται στο κέντρο εκδήλωσης – συζήτησης που παρουσιάζει η Κίνηση Πολιτών Κολωνακίου με την υποστήριξη της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Νίκος Βατόπουλος. Στις 7 μ.μ. Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης, Μασσαλίας 22.

– Εκδήλωση με τίτλο «Κατασκευάζοντας τον “Μηχανισμό των Αντικυθήρων” με αρχαία ελληνικά εργαλεία» με ομιλητή τον Αριστείδη Βούλγαρη, επικεφαλής της ομάδας The Functional Reconstruction of Antikythera Mechanism – The FRAMe Project. Στις 7 μ.μ. Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

– «Η Columbia παρουσιάζει… στη Σφίγγα», ένα μουσικό πρόγραμμα-αφιέρωμα σε συνθέτες, στιχουργούς και σπουδαία τραγούδια με σημερινό καλεσμένο τον Θέμη Ανδρεάδη. Κείμενα και σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη. Στις 8.30 μ.μ. Ακαδημίας & Ζωοδόχου Πηγής (πεζόδρομος Κιάφας 13).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή