Στρώματα DIMSTEL για τις ανάγκες των σπιτιών του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Στρώματα DIMSTEL για τις ανάγκες των σπιτιών του «Χαμόγελου του Παιδιού»

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τον περασμένο Νοέμβριο η Ελληνική Εταιρεία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου DIMSTEL που εδρεύει στα Γιάννενα, άρχισε να προσφέρει στρώματα στα σπίτια του «Χαμόγελου του Παιδιού» για να καλύψει τις ανάγκες του οργανισμού σε όλη την Ελλάδα. Στόχος της, η προσφορά αυτή να γίνει ετήσιος θεσμός της. Στο πλαίσιο των ενεργειών της κοινωνικής ευθύνης της, η εταιρεία προσφέρει τα προϊόντα της προκειμένου να βελτιώσει την καθημερινότητα των ευπαθών ομάδων. Και στην προσπάθεια αυτή το Πρόγραμμα «100 Στρώματα Ταξιδεύουν στην Ελλάδα» κατέχει πρωτεύουσα θέση. Τον περασμένο μήνα, στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα Μελίσσια Αττικής, η DIMSTEL ευαισθητοποιημένη από την επιθυμία που είχαν εκφράσει τα παιδιά «θέλουμε να βλέπουμε μόνο καλά όνειρα», έστησε εικαστικό εργαστήρι διαθέτοντας όλα τα φυσικά υλικά των προϊόντων της και με την παρουσία των εργαζομένων της τα παιδιά αυτοσχεδίασαν αισιόδοξα και δημιουργικά.

Η DIMSTEL ABEE, παραγωγός συνολικά 18 προϊόντων, ιδρύθηκε το 2011 με στόχο να αποτελέσει μια ελληνική εναλλακτική πρόταση στην αγορά της στρωματοποιίας, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής. Στην Ελλάδα διαθέτει περισσότερα από 300 σημεία πώλησης μέσω δικτύου αντιπροσώπων της και στο εξωτερικό, δραστηριοποιείται με επιτυχία στις αγορές της Ιταλίας, της Κύπρου και των Βαλκανίων, με προοπτική και για τις αγορές της Γερμανίας και του Βελγίου. Πρόσφατα, το «Χαμόγελο του Παιδιού», με τη συμπλήρωση 18 χρόνων δράσης του, πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου και χαρακτήρισε «ορόσημο» το 2013 που διαδέχθηκε το «εξαιρετικά δύσκολο 2012». Παρουσίασε τα στατιστικά στοιχεία για το 2013, σύμφωνα με τα οποία, από τις κοινωνικές και υποστηρικτικές δράσεις που υλοποιεί πανελλαδικά, υποστηρίχθηκαν 63.299 παιδιά και οι οικογένειές τους.

Ο επικεφαλής υπεύθυνος του Οργανισμού κ. Γιαννόπουλος διαβεβαίωσε ότι παρά τις δυσκολίες «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όχι μόνο κάλυψε, αλλά και επαύξησε αισθητά τις υπηρεσίες που παρέχει, διατηρώντας όμως πάντοτε την ίδια ποιότητα. Υπογράμμισε ότι «και πάλι, μοναδικός χρηματοδότης και αρωγός του έργου μας είναι ο απλός κόσμος και οι εταιρείες, που εν μέσω βαθιάς ύφεσης μας στηρίζουν». Επεσήμανε επίσης ότι η κρίση έχει πολλές παραμέτρους και ότι οι ελλείψεις δεν συνοψίζονται στο φαγητό όπως πολλοί υποστηρίζουν, γιατί οι ανάγκες στον τομέα της υγείας, της εκπαίδευσης, της ασφάλειας των παιδιών είναι τεράστιες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή