Στη Citibank Ελλάδος το Βραβείο Ανθρώπινου Δυναμικού 2014 της KPMG

Στη Citibank Ελλάδος το Βραβείο Ανθρώπινου Δυναμικού 2014 της KPMG

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οταν η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Citi Ελλάδος αποφάσισε να βελτιώσει περαιτέρω το εργασιακό περιβάλλον της, να επαυξήσει την ικανοποίηση αλλά και τη δέσμευση των εργαζομένων απέναντι στην εταιρεία, ξεκίνησε το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Our Life at Citi». Την κινητήριο δύναμη του προγράμματος αποτέλεσε μια ομάδα εργαζομένων η οποία από τον Απρίλιο 2012 προχώρησε σε πρωτοβουλίες και με εσωτερικές ενέργειές της δραστηριοποίησε τέσσερις βασικούς πυλώνες: την Αναγνώριση και Ανταμοιβή, τη Διαφάνεια και την Αξιοκρατία, την Εξέλιξη και την Ανάπτυξη, όπως και την Καινοτομία. Είναι η ομάδα των VOE Ambassadors – Voice Of the Employees που λειτουργούν συμπληρωματικά με τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και στηρίζουν το έργο και τις δράσεις τους μέσα από την αξιοποίηση ποικίλων καναλιών επικοινωνίας με τους εργαζομένους.

Πρωτοποριακό πρόγραμμα

Στις 25 Φεβρουαρίου 2014 στο πλαίσιο του 17ου Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού, η KPMG απένειμε στη Citi Ελλάδος -η οποία, σημειωτέον, συμμετείχε για πρώτη φορά στον θεσμό αυτό- το Βραβείο Ανθρώπινου Δυναμικού 2014 στην κατηγόρια «Διακράτηση Ανθρώπινου Δυναμικού» για το συγκεκριμένο πρωτοποριακό πρόγραμμά της «Our Life at Citi». Στα 50 χρόνια -μια επέτειος που γιορτάζει εφέτος- παρουσίας της στην ελληνική αγορά, η Citi Ελλάδος δεν περιορίζεται μόνο στο επιχειρηματικό πεδίο. Με σημαντικό κοινωνικό έργο στηρίζει την οικονομική εκπαίδευση με προγράμματα που χρηματοδοτούνται από το Citi Foundation και με την εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων της. Συμμετέχει στην παγκόσμια περιβαλλοντική δέσμευση της Citi και στηρίζει γενναιόδωρα φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Βελτίωση νεανικής απασχόλησης

Με ιδιαίτερη ευαισθησία για τη νεανική απασχόληση στη χώρα μας, το 2013 ανέλαβε την πρωτοβουλία για την καινοτόμο έρευνα που χρηματοδότησε το Citi Foundation και την πραγματοποίησε το Τμήμα Εφαρμοσμένης Ερευνας του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, στα αποτελέσματα της οποίας βασίζεται η αξιόπιστη πρόταση που ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο 2013 και η οποία ορίζει τη βελτίωση της νεανικής απασχόλησης ως ευρέως αποδεκτό προαπαιτούμενο για την ανατροπή του οικονομικού κλίματος και για την έξοδο από την κρίση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή