ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με πράξεις φιλανθρωπίας απαντά η Elbisco στην κατάκτηση παγκόσμιου ρεκόρ Γκίνες

Με πράξεις φιλανθρωπίας απαντά η Elbisco στην κατάκτηση παγκόσμιου ρεκόρ Γκίνες

Το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες που κατέκτησε πρόσφατα η μάρκα Elite της εταιρείας Elbisco Α.Ε., διότι έστησε στις 22 Ιουνίου 2014 στο Πάρκο Παλαιού Φαλήρου το μεγαλύτερο σε μήκος τραπέζι πικ-νικ, δεν είναι μόνο μια παγκόσμια πρωτιά και διάκριση, αλλά και ένα ηχηρό «μπράβο» προς στην εταιρεία για τον κοινωνικό σκοπό που δεσμεύθηκε να υπηρετήσει με αυτό το επίτευγμά της. Στο τραπέζι αυτό, μήκους 120,33 μ., καταναλώθηκαν ποσότητες που αντιστοιχούν σε 3.480 συσκευασίες προϊόντων της. Ακριβώς ισάριθμο ήταν και το σύνολο των συσκευασιών με προϊόντα της που, με εορταστική εκδήλωση, παρέδωσαν στην «Κιβωτό του Κόσμου» ο διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού της Elbisco Σταύρος Μποζίκας και η Senior Brand Μanager της Elbisco Μαρίνα Πρίνου.

Αρχική δέσμευση της Elite ήταν για κάθε άτομο που θα καθόταν στο τραπέζι να διατεθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου» 10 ευρώ. Ωστόσο, στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν περισσότερα από 480 άτομα «που βρήκαν μια θέση στο τραπέζι», όποτε και αποφασίστηκε το πόσον της χρηματικής δωρεάς να διπλασιασθεί. Ετσι, το χρηματικό πόσο που προσφέρθηκε στην «Κιβωτό» ήταν τελικά 9.600 ευρώ. «Η χαρά μας είναι διπλή, γιατί το ρεκόρ που κατακτήσαμε συνδυάστηκε με έναν καλό σκοπό. Στηρίξαμε την “Κιβωτό του Κόσμου”. Μιαν οικογένεια που αγκαλιάζει με αγάπη, φροντίδα και στοργή εκατοντάδες παιδιά.

Το έργο που γίνεται στην “Κιβωτό” από τον πατέρα Αντώνιο και τους συνεργάτες του είναι αξιέπαινο και αξίζει κάθε δυνατή συνδρομή. Ολοι εμείς, η οικογένεια της Elbisco, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αποδίδουμε στην κοινωνία την αγάπη που μας δείχνει έμπρακτα, αγκαλιάζοντας εδώ και χρόνια με την εμπιστοσύνη της τα προϊόντα μας», σχολίασε ο κ. Μποζίκας.