Αριστεία Ανθρωπίνου Δυναμικού σε 22 εταιρείες

Αριστεία Ανθρωπίνου Δυναμικού σε 22 εταιρείες

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο θεσμός των Αριστείων Ανθρωπίνου Δυναμικού –HR Excellence Awards– που ως ιδέα γεννήθηκε σε καιρό κρίσης, λειτουργεί και είναι μια δυναμική και πειστική απάντηση, ότι στην κάθε κρίση μπορεί να αναδειχθούν θετικές και χρήσιμες ευκαιρίες με αισιόδοξα αποτελέσματα. Η ευκαιρία που «άδραξε» το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρωπίνου Δυναμικού της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΙΜΑΔ/ΕΕΔΕ) για να θεσπίσει τα βραβεία αυτά και τις τιμητικές διακρίσεις, ήταν το ότι «στο βαθύ σκοτάδι της κρίσης» ξεχώρισαν ακόμη πιο φωτεινά τα παραδείγματα «από ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού, που πιστεύουν στο όραμά τους, βλέπουν τις προκλήσεις σαν ευκαιρίες και συνεχίζουν την προσπάθεια για βελτίωση, με στόχους και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν».

Ετσι παρουσίασε τον θεσμό στην ομιλία της η κ. Μαίρη Γεωργιάδου, πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΙΜΑΔ/ΕΕΔΕ στην πρόσφατη τελετή Απονομής Αριστείων Ανθρωπίνου Δυναμικού, που διοργανώνεται για δεύτερη φορά. Η πρώτη διοργάνωση έλαβε χώρα το 2012. Σημαντικό των φετινών Αριστείων είναι επίσης ότι επιπλέον των 22 εταιρειών που βραβεύθηκαν στις εννέα κατηγορίες των Αριστείων, τιμητική διάκριση απονεμήθηκε και σε τέσσερις Εταιρείες Συμβούλων «για τη συνεισφορά τους στα προγράμματα των εταιρειών που βραβεύθηκαν».

Μια από τις εταιρείες αυτές είναι η ICAP People Solutions στην οποία απενεμήθη τιμητική διάκριση στην κατηγορία «Innovation in HR» σε αναγνώριση της συμβολής της στο πρόγραμμα έμμισθης επαγγελματικής εξειδίκευσης της εταιρείας Roche Hellas. Οι κατηγορίες στις οποίες διαγωνίσθηκαν και τα βραβεία που απονεμήθηκαν στις εξής επιχειρήσεις:

Συστήματα Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού

-Στελέχωση, ένταξη και ενσωμάτωση: Αργυρό στη Media Saturn και Χάλκινο στις εταιρείες Public και Συστήματα Sunlight ΑΒΕΕ.

-Διοίκηση της Απόδοσης – Κουλτούρα υψηλής απόδοσης:

-Χρυσό στη Wind Ελλάς Τηλεπικοινωνίες ΑΕΒΕ

Καινοτομία

-Τεχνολογία στο HR: Χάλκινο στη Victus Networks Α.Ε. και τιμητική διάκριση στην εταιρεία Talentia που ήταν η σύμβουλος του έργου.

-Καινοτομία στο HR: Τιμητική διάκριση στην Intrasoft International S.A. και Αργυρό στις εταιρείες Job-Pairs και Roche (Hellas) A.E., ενώ τιμητική διάκριση πήρε η ICAP για τη συμμετοχή της στη φάση επιλογής και αξιολόγησης των trainees στο πρόγραμμα της Roche.

Ηγεσία

-Διαχείριση Ταλέντων: Χρυσό στη Μινέρβα Α.Ε. Ελαιουργικών Επιχειρήσεων και Χάλκινο στην PepsiCo Greece, ενώ τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στην Being Essential για τη συνεισφορά της στην υλοποίηση του έργου.

-Ψυχολογικά υγιές εργασιακό περιβάλλον

-Ευεξία και ψυχική υγεία: Χρυσό στην Τράπεζα Πειραιώς και Αργυρό στην PepsiCo Greece.

-Ηγεσία και Αριστεία στο Ανθρώπινο Δυναμικό: Χρυσό στον όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια, Αργυρό στην Performance Technologies A.E., Χάλκινο στις Future Leaders, Hellenic Coaching Association, ISS Facility Services S.A. και Γέφυρα Α.Ε.

-Διαχείριση αλλαγών. Επαναπροσδιορισμός κουλτούρας και εσωτερική επικοινωνία. Εξαγορές και συγχωνεύσεις: Αργυρό στις Qualco, OTE-Cosmote και Τράπεζα Πειραιώς.

-Εκπαίδευση και Ανάπτυξη: Χρυσό στη Metro ΑΕΒΕ, Αργυρό στον όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια, Χάλκινο στις ISS Facility Services S.A. και Performance Technologies A.E. και τιμητική διάκριση στη Γευσήνους ΑΒΕΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή