Προϊόντα αξίας 1,5 εκατ. από τη Nestle για στήριξη οικογενειών σε οικονομική ανάγκη

Προϊόντα αξίας 1,5 εκατ. από τη Nestle για στήριξη οικογενειών σε οικονομική ανάγκη

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν δηλώνει, απλώς, ότι είναι «μέλος της ελληνικής οικογένειας» η Nestle, που δραστηριοποιείται στη χώρα μας περισσότερα από 100 χρόνια, αλλά την «ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ» και την στηρίζει εμπράκτως, σαν στοργικό μέλος της, ιδιαιτέρως στη δύσκολη οικονομική συγκυρία των τελευταίων ετών. Συγκεκριμένα, τα τρία τελευταία χρόνια, ξεπέρασε το ποσόν του 1,5 εκατ. ευρώ η αγοραστική αξία των προϊόντων που η εταιρεία έχει δωρεάν προσφέρει για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη στο πλαίσιο του προγράμματός της «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ για την οικογένεια».

Συμπρωταγωνιστές της προσφοράς οι εργαζόμενοι της Nestle Ελλάς –συνολικά απασχολεί περισσότερους από 1.000 μονίμους εργαζομένους– οι οποίοι για τρεις συνεχόμενες χρονιές συσκευάζουν και αποστέλλουν σε 800 οικογένειες τα προσφερόμενα προϊόντα, μαζί με τις προσωπικές ευχές τους και «ένα ζεστό μήνυμα αλληλεγγύης».

Ανταποκρινόμενη στις εκατοντάδες αιτήματα που δέχεται σε καθημερινή βάση, η Nestle Ελλάς προβαίνει σε σταθερές δωρεές προϊόντων είτε καλύπτει μεμονωμένα αιτήματα, συνεργαζόμενη πάντα με αναγνωρισμένες κοινωνικές δομές, όπως το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» και με επιλεγμένους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς, μεταξύ των οποίων είναι η «Κιβωτός του Κόσμου», το «Χαμόγελο του Παιδιού», η «Αρωγή». Επιπλέον, με το Πρόγραμμα «Παιδιά όλο Υγεία» έχει προσεγγίσει, μέχρι σήμερα, περισσότερους από 100.000 μαθητές προσφέροντάς τους διατροφική εκπαίδευση. Επίσης, με την πρωτοβουλία για τη νεανική απασχόληση «Nestle needs YOUth» δημιουργεί μέσα στα επόμενα τρία χρόνια ευκαιρίες στην Ελλάδα για περισσότερους από 500 νέους κάτω των 30 ετών.

Η Nestle Ελλάς έχει έντονη παρουσία στη χώρα μας, όχι μόνο χάρη στα επώνυμα προϊόντα της, αλλά και με τις σημαντικές επιχειρηματικές επενδύσεις της και την εξαγωγική δραστηριότητά της σε ελληνικές και άλλες διεθνείς μάρκες προϊόντων της. Δίνει έμφαση πάντα στην επένδυση σε έρευνα και τεχνολογία, για την οποία, άλλωστε, έχει διακριθεί στον τομέα της έρευνας και τεχνολογίας των τροφίμων. Ως γνωστόν, το Ερευνητικό Κέντρο Nestle Research Centre αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ένα από τα κορυφαία κέντρα ερευνών στο είδος του.

Στη διεθνή αναγνώριση της Nestle περιλαμβάνεται και η ηγετική θέση στην κατηγορία της, στον δείκτη Dow Jones Sustainability Index 2013 και στον FTSE για υπεύθυνη επένδυση. Εχει κατακτήσει επίσης την πρώτη θέση από τον φιλανθρωπικό οργανισμό Oxfam στην κατηγόρια Behind the Brands 2013, ενώ έχει σημειώσει και το μεγαλύτερο σκορ στον COD Climate Performance Leadership Index.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή