Η Xerox Hellas χορηγός υπηρεσιών τεχνολογίας εκτύπωσης και τροφοδότρια αισιοδοξίας

Η Xerox Hellas χορηγός υπηρεσιών τεχνολογίας εκτύπωσης και τροφοδότρια αισιοδοξίας

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Xerox Hellas, θυγατρική της παγκόσμιας εταιρείας Xerox, έγινε ο πολύτιμος χορηγός Υπηρεσιών Τεχνολογίας Εκτύπωσης του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας Managed Print Services (διαχείριση εγγράφων), ενώ δεσμεύθηκε να καλύψει -στο σύνολό του και για διάστημα πέντε ετών- τον εκτυπωτικό εξοπλισμό που απαιτεί η λειτουργία του φιλανθρωπικού αυτού Οργανισμού (www.xerox.gr).

Προκειμένου να καταλήξει στον σχεδιασμό της ιδεατής λύσης για τη διαχείριση εγγράφων και με στόχο να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή μείωση κόστους και να μεγιστοποιηθεί η παραγωγικότητα μέσα στον Οργανισμό, η Xerox Hellas προχώρησε στη μελέτη και στην καταγραφή των υποδομών του -αυτών που ήδη υπάρχουν-, του όγκου των εκτυπώσεων, αλλά και των αναγκών του Οργανισμού για τις επιθυμητές λειτουργίες του.

Υποστήριξη

Στο πλαίσιο αυτό, και για όλο αυτό το χρονικό διάστημα, θα υποστηρίξει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με συνολικά 53 συσκευές σε 39 διαφορετικούς χώρους, ενώ ταυτόχρονα θα παρέχει service, όπως και τα αναλώσιμα και τα ανταλλακτικά των εκτυπώσεων. Ηδη, οι εγκαταστάσεις όπως και τα νέα σπίτια του Οργανισμού έχουν εφοδιαστεί με τελευταίας τεχνολογίας συσκευές της εταιρείας και εξειδικευμένοι συνεργάτες της Xerox παρέχουν διαρκή επίβλεψη και διαχείριση των εκτυπωτικών λειτουργιών.

Στη φιλοσοφία της Χerox Hellas να αποδεικνύει στην πράξη το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που διέπει τη λειτουργία της εταιρείας, αναφέρθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Βασίλης Ραμπάτ, ενώ υπογράμμισε και επιβεβαίωσε τη συμπαράστασή της στον Οργανισμό με την κάλυψη λειτουργικών αναγκών και «με την παροχή υπηρεσιών και λύσεων τελευταίας τεχνολογίας».

Ωστόσο η Xerox ως καινοτόμος εταιρεία διευρύνει την εταιρική κοινωνική ευαισθησία της και σε διαφορετικά πεδία, όπως είναι η προώθηση της αισιοδοξίας στον επιχειρηματικό κόσμο που καλείται να διαχειρισθεί την αβεβαιότητα της οικονομικής κρίσης.

Ενημερωτική πλατφόρμα

Για παράδειγμα, όπως μας ενημέρωσε πρόσφατα, σε συνεργασία με αλλά πρωτοπόρα σχήματα -οραματιστές, think tanks- ανέπτυξε την ενημερωτική πλατφόρμα Chief Optimist -έναν «οδηγό αισιοδοξίας»- με στόχο την ενημέρωση των στελεχών για τις κύριες τάσεις και εξελίξεις που καταγράφονται στην παγκόσμια σκηνή, έτσι ώστε η «τροφοδότησή» τους με σχόλια και απόψεις thought leadership να αναδεικνύουν την αισιόδοξη πλευρά των θεμάτων (www.getoptimistic.com).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή