Οι Μύλοι Λούλη εκδίδουν την πρώτη έκθεση ΕΚΕ σύμφωνα με τα πρότυπα GRI – G4

Οι Μύλοι Λούλη εκδίδουν την πρώτη έκθεση ΕΚΕ σύμφωνα με τα πρότυπα GRI – G4

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η έκδοση, για πρώτη φορά, από μιαν επιχείρηση «Εκθεσης Εταιρικής Ευθύνης», σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα GRI – G4, δεν σημαίνει μόνο την εθελοντική ένταξή της στο δεδηλωμένο πλαίσιο μιας αυστηρής συμμόρφωσης. Κυρίως επισημαίνει πόσο ευρεία είναι η πεποίθηση ότι οι δεσμεύσεις της για δράσεις και ενέργειες που ωφελούν τον άνθρωπο, στηρίζουν την κοινωνία και προστατεύουν το περιβάλλον, αποδίδουν αμφίδρομο όφελος. Χαιρετίζουμε την πρώτη έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας Μύλοι Λούλη, με την οποία καταγράφει όλες τις ενέργειες και τις δράσεις που έχει υλοποιήσει για τη μέριμνα και την εκπαίδευση των εργαζομένων της, τη στήριξη της δοκιμαζόμενης κοινωνίας, την ενίσχυση της αγοράς και την προστασία του περιβάλλοντος. Σημαντική είναι η ανακοίνωση για την ίδρυση Τράπεζας Αίματος για τους εργαζομένους της εταιρείας Μύλοι Λούλη, η οποία και ξεκίνησε τη λειτουργία της.

Για πρώτη φορά δημιούργησε τον θεσμό της «Εβδομάδας Εταιρικής Υπευθυνότητας και Εθελοντισμού» μεγιστοποιώντας έτσι την προσφορά των εργαζομένων της. Συγκεκριμένα, 75 εργαζόμενοι, από τις 29 Ιουνίου ώς τις 3 Ιουλίου 2015, συνεργάσθηκαν και προσέφεραν εθελοντική προσωπική εργασία για τον καθαρισμό δάσους στον Αλμυρό Μαγνησίας σε συνεργασία με την εθελοντική περιβαλλοντική ομάδα Αλμυρού «Εν Δράσει».

Εθελοντική εργασία προσέφεραν επίσης και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου, όπως και ποσότητες αλεύρων.

Επιπλέον, με κινητή ομάδα πραγματοποίησαν εθελοντική αιμοδοσία στο εργοστάσιο στο Κερατσίνι, όπως και στο εργοστάσιο της Σούρπης Μαγνησίας. Επιπλέον, ξενάγησαν σε εργοστάσιό τους τα παιδιά των εργαζομένων όπως και τα παιδιά του Ιδρύματος Ορφανοτροφείου Βόλου.

«Μέσα σε αυτή την εβδομάδα καταφέραμε να έρθουμε κοντά στον εθελοντισμό και να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τις δράσεις μας. Η Εβδομάδα Εθελοντισμού για τους Μύλους Λούλη θα αναδειχθεί σε σημαντικό ετήσιο θεσμό» δηλώνει η κ. Ολγα Μάνου, διευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας. Και καταθέτει τη δέσμευση της επιχείρησης: «Εχοντας ως στόχο το όραμα της ανάπτυξης με κοινωνική υπευθυνότητα και τον σεβασμό στις αρχές μας και την παράδοσή μας, συνεχίζουμε προσηλωμένοι στις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή