4η χρονιά υποτροφιών Αγγελοπούλου/CGIU

4η χρονιά υποτροφιών Αγγελοπούλου/CGIU

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου μαζί με το Clinton Global Initiative University, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της συμμετοχής Ελλήνων φοιτητών σε ενέργειες κοινωνικής δράσης και επιχειρηματικής πρωτοβουλίας, στηρίζει για τέταρτη φέτος χρονιά συμμετοχές φοιτητών σε πρόγραμμα διεθνούς ευαισθητοποίησης και κατάρτισης για το 2016. To CGIU 2015 θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνιας (1-3 Απριλίου 2016).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής έως τις 31 Δεκεμβρίου 2015. Αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες, καθώς και η αίτηση συμμετοχής, παρέχονται στο www.angelopouloscgiu.org.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι στο τελευταίο έτος των σπουδών τους ή σε μεταπτυχιακό επίπεδο (όχι επίπεδο διδακτορικού) σε ελληνικά ΑΕΙ και ΤΕΙ, σε γνωστικά αντικείμενα με συνάφεια προς τους στόχους που περιγράφονται στη συνέχεια και με πλήρη λειτουργική γνώση αγγλικών (καθώς οι εργασίες του προγράμματος είναι στα αγγλικά).

Το πρόγραμμα αφορά αυτή τη φορά φοιτητές που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στους τομείς:

• Στροφή προς τον πρωτογενή τομέα και καλλιέργειες πρότυπες ή/και περιβαλλοντικά φιλικές.

• Πρωτοβουλίες δημόσιας υγείας.

• Ανάδειξηςκαι εφαρμογή καινοτομιών, με στόχο την επιχειρηματικότητα και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Σημειώνεται ότι η εμπειρία έχει δείξει πως τα προτεινόμενα σχέδια λειτουργούν καλύτερα όταν αναλαμβάνονται από ομάδες. Σημειώνεται επίσης ότι προτίμηση θα δοθεί σε εκείνες τις προτάσεις που περιλαμβάνουν το στοιχείο της βιωσιμότητας, καθώς και σε όσες επιδιώκουν την επίτευξη συνεργειών με άλλες δράσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT