ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

i-politistiki-atzenta-tis-tritis-2331567

– Νέες ημερομηνίες (6-8/8) για την παράσταση «Βαδίζοντας στην ουρά του τίγρη» του Cirko Cachivache ανακοίνωσε το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ακροβάτες, μουσικοί, ζογκλέρ και ηθοποιοί μεταμορφώνουν τον Θόλο, στον Λαβύρινθο του Πάρκου, σε φαντασμαγορικό τσίρκο για παιδιά και ενηλίκους. Στις 9 μ.μ. Λ. Συγγρού 364.

– Τις Κυκλάδες και άλλα νησιά σε μια πρωτότυπη εκδοχή παρουσιάζει ο ζωγράφος Μπενουά Παρέ στη νέα του ατομική έκθεση, που φιλοξενείται στην Kapopoulos Fine Arts Paros Gallery. Στις 9 μ.μ. Διάρκεια έως 12/8. Νάουσα, Πάρος.

– Συνεχίζεται η έκθεση «Γιάννης Τσαρούχης 1910-1989» του Ιδρύματος Κυδωνιέως στην Ανδρο σε συνεργασία με τη συλλογή Δημήτρη Τσίτουρα. Από τις 10.30 π.μ. Ανδρος.

– Ομαδική έκθεση εικαστικών διοργανώνει ο χώρος τέχνης «δ» στον Βόλο με τίτλο «Συγγενείς Διαφορετικότητες ΙΙΙ», από τις 11 π.μ. Χατζηαργύρη 4, Βόλος.

– Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα-Σπείρα δίνουν ραντεβού απόψε στο Mojito, στην Αγία Μαρίνα, για ένα πάρτι με ωραία λαϊκά τραγούδια. Παραλία Λομπάρδας – Αγία Μαρίνα (33,5 χλμ. Αθηνών – Σουνίου). Στις 9 μ.μ.

– Ο Δημήτρης Μπάσης συνεχίζει την καλοκαιρινή περιοδεία του σε Ελλάδα και Κύπρο, έχοντας μαζί τα ωραιότερα τραγούδια του. Απόψε εμφανίζεται στην κεντρική πλατεία Γιαλού, στη Σύμη. Στις 9 μ.μ.

– Ολοκληρώνεται το Φεστιβάλ Οίτης, το οποίο πραγματοποιείται και φέτος στην πόλη της Λαμίας. Απόψε οι Lamia Bedioui και Solis Barki σε μια συναυλία για κρουστά και φωνή με τραγούδια από όλο τον κόσμο. Από τις 6 μ.μ. Λαμία.