Γαστρονόμος: Αγιορείτικη μαγειρίτσα από τον Μοναχό Επιφάνιο

Γαστρονόμος: Αγιορείτικη μαγειρίτσα από τον Μοναχό Επιφάνιο

Η μαγειρίτσα είναι το σήμα κατατεθέν του Μ.Σαββάτου, απολαύστε μια διαφορετική εκδοχή της δια χειρός του αείμνηστου μοναχού Επιφάνιου, με μανιτάρια, ψάρι και μυρωδικά.

21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μαγειρίτσα είναι το σήμα κατατεθέν του Μ.Σαββάτου, απολαύστε μια διαφορετική εκδοχή της δια χειρός του αείμνηστου μοναχού Επιφάνιου, με μανιτάρια, ψάρι και μυρωδικά.

Μερίδες: 6-8

– 1 μάτσο κρεμμυδάκια φρέσκα
– 1/2 μάτσο άνηθος
– 300 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
– λίγα μυρώνια
– λίγα σπανάκια
– 1 κιλό ψάρι βακαλάος φρέσκος ή χελιδονόψαρο
– 4 αυγά
– χυμός από 3 λεμόνια
– 100 γρ. ρύζι γλασέ
– 250 ml ελαιόλαδο
– αλάτι, πιπέρι
– λίγο κύμινο

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή