Ζελέ γιαουρτιού με κομμάτια φράουλας από τον Στέλιο Παρλιάρο

Ζελέ γιαουρτιού με κομμάτια φράουλας από τον Στέλιο Παρλιάρο

Δροσιστικό γιαουρτογλυκό με φράουλες και ζελέ

22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 10

Για το ζελέ

  • 500 γρ. χυμός πορτοκαλιού
  • 40 γρ. ζάχαρη
  • 15 γρ. ζελατίνη, μουλιασμένη σε ένα μπολ με κρύο νερό για λίγα λεπτά ώστε να μαλακώσει
  • 300 γρ. φράουλες, πλυμένες, στραγγισμένες και χονδροκομμένες

Για την κρέμα γιαουρτιού

  • 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό, 2% λιπαρά
  • 120 γρ. μέλι, της αρεσκείας μας
  • 15 γρ. ζελατίνη σε φύλλα, μουλιασμένα σε ένα μπολ με κρύο νερό για λίγα λεπτά ώστε να μαλακώσουν

Διαβάστε περισσότερα στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή