Υλικά
Μερίδες: 10
Για το ζελέ
- 500 γρ. χυμός πορτοκαλιού
- 40 γρ. ζάχαρη
- 15 γρ. ζελατίνη, μουλιασμένη σε ένα μπολ με κρύο νερό για λίγα λεπτά ώστε να μαλακώσει
- 300 γρ. φράουλες, πλυμένες, στραγγισμένες και χονδροκομμένες
Για την κρέμα γιαουρτιού
- 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό, 2% λιπαρά
- 120 γρ. μέλι, της αρεσκείας μας
- 15 γρ. ζελατίνη σε φύλλα, μουλιασμένα σε ένα μπολ με κρύο νερό για λίγα λεπτά ώστε να μαλακώσουν
Διαβάστε περισσότερα στο gastronomos.gr