Συνταγή από τη Χαλκιδική, πικάντικη χάρη στην τσούσκα πιπεριά και με την πλούσια νοστιμιά της σαρδέλας.
30′ προετοιμασία, 15′ μαγείρεμα: Σύνολο: 45′
Υλικά
Μερίδες: 4
- 1.200 γρ. σαρδέλες, καθαρισμένες από κεφάλια, λέπια και εντόσθια
- 3 ώριμες μεγάλες ντομάτες, τριμμένες, μαζί με το ζουμί τους
- 1 μικρή καυτερή πιπεριά, ψιλοκομμένη
- τα φύλλα από 1/4 μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένα
- 2 κουτ. σούπας αλεύρι
- 60 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr