Υλικά
Μερίδες: 4
– 60 ml ελαιόλαδο
– 30 ml ξίδι βαλσαμικό
– 2 κουτ. γλυκού εστραγκόν ξερό, τριμμένο (στα σούπερ μάρκετ)
– 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
– 2 κουτ. σούπας μέλι (κατά προτίμηση ανθόμελο)
– 400 γρ. ψαρονέφρι (σε 1 κομμάτι)
– αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
– 2 μεγάλα ροδάκινα, κομμένα στη μέση
– 1/2 ξερό κρεμμύδι, προτιμότερο κόκκινο, σε λεπτές φέτες
– ανάμεικτα σαλατικά, χοντροκομμένα
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr