Ψαρονέφρι με ροδάκινα στο γκριλ

Ψαρονέφρι με ροδάκινα στο γκριλ

Νόστιμος, καλοκαιρινός, πρωτότυπος ο συνδυασμός, ψαρονέφρι με ψητά ροδάκινα

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4

– 60 ml ελαιόλαδο
– 30 ml ξίδι βαλσαμικό
– 2 κουτ. γλυκού εστραγκόν ξερό, τριμμένο (στα σούπερ μάρκετ)
– 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
– 2 κουτ. σούπας μέλι (κατά προτίμηση ανθόμελο)
– 400 γρ. ψαρονέφρι (σε 1 κομμάτι)
– αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
– 2 μεγάλα ροδάκινα, κομμένα στη μέση
– 1/2 ξερό κρεμμύδι, προτιμότερο κόκκινο, σε λεπτές φέτες
– ανάμεικτα σαλατικά, χοντροκομμένα

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή