Ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας μάς δείχνει βήμα βήμα μια πεντανόστιμη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας για τις μακαρονάδες μας.
«Δύο πράγματα δεν τσιγκουνευόμαστε όταν φτιάχνουμε σάλτσα για μακαρόνια: τις ντομάτες και τον βασιλικό», ξεκαθαρίζει από την αρχή ο Χριστόφορος Πέσκιας, δίνοντάς μας για του λόγου το αληθές τη δική του, ασυνήθιστων ποσοτήτων, συνταγή για 4 άτομα. «Αυτό είναι μία άποψη. Δεν σημαίνει πως είναι η μόνη σωστή. Οποιος θέλει μειώνει τις ποσότητες, αλλά, έτσι όπως θα τη φτιάξω, τρως, μυρίζεις, γεύεσαι ντομάτα. Και βασιλικό».
Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο