Πώς να φτιάξετε την τέλεια σάλτσα φρέσκιας ντομάτας για μακαρόνια (βήμα βήμα)

Πώς να φτιάξετε την τέλεια σάλτσα φρέσκιας ντομάτας για μακαρόνια (βήμα βήμα)

Ο Χριστόφορος Πέσκιας μας δείχνει βήμα βήμα πώς να φτιάξουμε την τέλεια σάλτσα φρέσκιας ντομάτας για μακαρόνια και εμείς αναστενάζουμε βλέποντας το αποτέλεσμα

25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας μάς δείχνει βήμα βήμα μια πεντανόστιμη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας για τις μακαρονάδες μας.

«Δύο πράγματα δεν τσιγκουνευόμαστε όταν φτιάχνουμε σάλτσα για μακαρόνια: τις ντομάτες και τον βασιλικό», ξεκαθαρίζει από την αρχή ο Χριστόφορος Πέσκιας, δίνοντάς μας για του λόγου το αληθές τη δική του, ασυνήθιστων ποσοτήτων, συνταγή για 4 άτομα. «Αυτό είναι μία άποψη. Δεν σημαίνει πως είναι η μόνη σωστή. Οποιος θέλει μειώνει τις ποσότητες, αλλά, έτσι όπως θα τη φτιάξω, τρως, μυρίζεις, γεύεσαι ντομάτα. Και βασιλικό».

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή