Με τις πρώτες βροχές ανοίγει και η όρεξη για σούπες. Θρεπτικές και καταπραϋντικές είναι ό,τι χρειάζεται για να μας δυναμώσει και να μας χαλαρώσει μετά από μια γεμάτη μέρα. Απ’ όλες τις συνταγές που έχουμε δημοσιεύσει μέσα στα χρόνια, μαζέψαμε εδώ κάποιες από τις πιο αγαπημένες μας, αυτές που η ομάδα του Γαστρονόμου φτιάχνει και ξαναφτιάχνει από τις αρχές του φθινοπώρου μέχρι τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα.
Από την κλασική, καλοχυλωμένη κοτόσουπα μέχρι την χωριάτικη, εύκολη κρεατόσουπα με τραχανά ή τα γουβαρλάκια κοτόπουλου με νούντλς σε αρωματικό ζωμό με κάρυ, αυτές είναι οι συνταγές στις οποίες επιστρέφουμε όταν πιάνουν οι ψύχρες.
Διαβάστε περισσότερα στο gastronomos.gr